reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe Mamy 2016

Hej:tak:
MamciaLena tak jak napisalas tak zrob - lepiej jak sprawdzisz i bd miała pewność...
Sjokolade ja dostane skierowanie na prenatalne, mi gin sam pow, ze wypisze takie skierowanie:tak:umowilam się na 26:tak:
Zwalczylam przeziębienie i przez 3 dni czułam się dobrze i znow bol gardla:wściekła/y:koszmar - ide do apteki do syrop prawoslazowy, może cos jeszcze się znajdzie dla ciężarowy a jak nie przejdzie za 2, 3 dni to smigam do lekarza bo ile mozna:sorry:

reklama
Cześć. Wybaczcie, że się nie odzywałam. Ostatnio dużo się działo. Koniec końców przelatuję z córeczką do Polski za tydzień na 8dni, więc przy okazji umówię się na USG :) i zobaczę w końcu maluszka.
U mnie mdlosci głównie w nocy i rano. Różula jest na szczęście małym aniołkiem, mąż bardzo pomocny, więc dobrze się czuję.
Postaram się nadrobić.

Ostatnia edycja:
Mamcialena po pierwsze przytulam Cie mocno. Przeszłam juz podobne sytuacje. Jesli sa watpliwości to sie czeka i robi kolejne Usg, porownuje, czeka sie tydzień, dwa. Dopiero po kilku dniach mozna cos powiedzieć. Ja miałam poprzednio tak ze w 7tc pęcherzyk wyglądał
Na 5tc i nie było zarodka. Tydzień pozniej było dokładnie tak samo. Nic nie urosło i zarodka nadal nie było. A Beta przestała rosnąć. Dopiero po ponad tygodniu mozna było stwierdzić ze nic sie tam nie rozwinęło. I w szpitalu jeszcze mnie dwa dni obserwowali i bete robili dwa razy dziennie czy aby na pewno juz spada. Dopiero zabieg. Nie załamuj sie. Przynajmniej tydzień musisz poczekać. I idz za kilka dni do innego lekarza.

Ja siedzę przed gabinetem Usg. Proszę o kciuki.

Mamcialena zawsze warto pójść do innego lekarza.
Znam przypadek mojej koleżanki gdzie pani dr powiedziała że jest źle, że trzeba umówić się na zabieg itd. Poszła do mojego lekarza a lekarz mówi że jest dobrze. Teraz ma zdrowa 4 letnia córeczkę :-)
Oczywiście ktoś może powiedzieć że po co robić sobie nadzieje. Ale zawsze warto sprawdzić czy drugi lekarz powie to samo.

Ja mam wizytę za ponad tydzień i tez się zastanawiam czy wszystko Ok. Wcześniej miałam lekkie plamienia ale zniknęły.
Odnośnie objawów to nie wymiotuje ale jest mi niedobrze.
Synek ma trzydniowke i marudzi, ledwo żyję.

Mamcialena, pamiętaj nadzieja umiera ostatnia. Moja znajoma miała przypadek Ze lekarz stwierdził ciąże pozamacicZna teraz ta ciąża pozamaciczna ma 2 latka jest zdrowa i przekochana :) takze pamiętaj , nadzieja i cierpliwość.

A tak z innej bajki, czy znacie cos na mdlosci co by mi moglo pomoc , wlasnie siedzę w biurze w pracy i walczę z uczuciem "niedobrze mi" [emoji53][emoji53]

Ja wczoraj odkryłam że 7up pity małymi łyczkami i po troszkę bardzo pomaga, coca-cola podobno też. U mnie imbir tylko wzmacniał mdłości. No i regularne, małe posiłki; nie można być głodnym bo to jeszcze pogarsza mdłości.

Czyli Marcelina doczekałaś mdłości:-D

reklama
Oj dziewczyny doczekałam sie, nie wazne co zjem i tak mam to okropne uczucie, a najgorzej jest Jan głodny żołądek tak jak mówicie :/

Wiecie co jak byłam ostatnio na usg to powiedzieli mi ze za dwa tyg mi powiedzą czy mam dwoje dzieci czy jedno w brzuszku i teraz jak porównuje zdjęcia usg moje i koleżanki która jest tez w 7 tyg to u niej widać jedno kółeczko w tym baloniku a u mnie jakby dwa..... I zgłupiałam. A moze mi sie tylko wydaje albo zarodek sie tak ułożył

Do góry