Spałam dziś 12h
Jak rano M wstał do pracy, to myślałam że jest 3 w nocy a on się tłucze i mnie budzi
Chyba mi ciśnienie zeszło po tym USG i Echu serca -wszystko jest w porządku -471 g zdrowego szczęścia -skóra zdjęta z ojca grrrrrr

Ja też idę do szkoły rodzenia i nikt mi położnej nie kazał wybierać i nie mam żadnych warunków na to, zeby była za darmo -nawet nie muszę być zameldowana (kiedyś bbył taki wymóg)
happymamusia jest karencja, jednak myślę że jeśli w razie czego będziesz z nimi pisała, że w momencie zawarcia umowy nie mogłaś wiedzieć że jesteś w ciąży a od zajścia w ciążę do PLANOWANEGO porodu minąłby wymagany czas to może coś ugrasz. Karencja oczywiście jest po to, żebyś nie ubezpieczała się nagle jak już wiesz ze jesteś w ciąży. Ale jeśli urodzisz wcześniej to już nie jest od Ciebie zależne i tu pytanie do RPK co wtedy -bo nie chcesz nikogo oszukać, umowa była zawarta kiedy jeszcze w ciąży nie byłaś, gdybyś urodziła w terminie spokojnie byś otrzymała świadczenie -wiec reszta to przypadek a za to nie odpowiadasz. Ciekawy temat prawniczy warto byłoby na googlach poszukać
Maui święte słowa !!!!!!!!!!!!!!!! ale nigdy nie mów nigdy

teraz zatroskane otoczenie potrafi być gorsze niż to dziecko

Ewa90 ja smarowałam miodem. A zajady to brak vit b12 bodajże -tej na receptę
Dziś już raczej nie zajrzę bo jak się śpi do 11 to później trzeba nadrabiać kilka godzin

miłego dzionka kobiety!!!