reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Mima też mi się podoba, wczoraj ją oglądałam na żywo, ale pani sprzedawczyni odradzała, dlatego nasz wybór padł na Joolza. Czemu z Włoch aż? W PL te wózki są dostępne. Nie przepłacisz za transport?

A u nas w tym roku kolędy nie ma. Na stronie parafii jest rozpiska ulic, które obejmie kolę∂a. I jest zapis, że w tym roku wizyta duszpasterska nie obejmuje wszystkich domów. Dziwne, nie?

Ania_Beata te joolza to takie chyba trochę podobne do quinny. Przynajmniej rama mi się tak kojarzy. Te kółka trochę takie małe jak dla mnie. No i dla mnie za drogie.

Moje dziecię w końcu też się na nowo rozruszało. O 4 mnie obudziło potem spać nie mogłam.

Koła w Joolzie są b. duże (tylne, pompowane) i mają super amortyzację. My mieszkamy pod miastem, gdzie i droga niewybrukowana i las obok. U mnie plastikowe koła się nie sprawdzą.

Mój Kuba wczoraj dał niezły popis i dzisiaj od rana to samo. Brzuch mi strasznie falował :D

U nas chyba w tym roku nie ma kolędy, jest rozpiska do końca stycznia i nie ma naszej ulicy.

Czytam te Wasze rozmyślenia wózkowe i mam mętlik w głowie... w środę jedziemy zobaczyć ten wózek od kuzyna wtedy się coś wypowiem :)

Przeglądam, jak organizować miejsce w szafie itd. I znalazłam to: http://www.homefor4sweethome.com/2013/05/spring-cleaning-organizing-underwear.html?m=1 rozbawił mnie ten pomysł. Ale w zasadzie, zamiast pojemników całkiem niezły :D

Gosia quinny mood, bebetto torino moje favoryty na chwile obecna. Adamexy, roany tez okey.
Mam tez jeszcze pare typow, ale to musze poobczajac jeszcze.
Napewno biala rama:rofl:
Pompowane kola ( nowe quinny ma piankowe:growl: )
Musi byc dojscie do torby, ktora powinna byc pojemna ( duzo wozkow nie ma dojscia! )
Wczoraj bylam w hutowni w Szczepankowie ( w srodku zimno+brak oswietlenia :dry: ) ale sporo wozkow mieli na sklepie. No i w smyku na franowie tez jest co ogladac i bardzo fajna obsluga.
Jeszcze wybieram sie do Komornik, bo tez podobno jest spory wybor. To tak info. jakby ktoras chciala;-) ;)

No i my witamy 25tc:rolleyes::rofl::biggrin2:
Bilansujac:
Apetyt znacznie zwiekszony porownujac z I trymestem, zdazaja sie zachcianki
Brzuchol spory i z dnia na dzien wiekszy
Przkroczona magiczne 50 - wagowo 2-3kg na plusie :rolleyes2:
Moja Niunia caly czas bardzo aktywna:happy:

Ooo dobrze wiedzieć, nawet nie wiedziałam, że tam są jakieś hurtownie z rzeczami dla dzieci. Dzięki za info. Zajrzę sobie na ich strony z ciekawości.

Jak śnieg u mnie sypie <3 takie wielkie płatki lecą z nieba!

reklama
Ewelina89 a gdzie mniej więcej są te hurtownie w Szczepankowie i Komornikach?

Mam też pytanie do dziewczyn z Pzn. Zamierzacie robić sesję ciążową? Macie sprawdzonego fotografa?

Do góry