reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe Mamy 2016

Ja szukam do każdego pomieszczenia . Dla małego chce szary ale się waham między dwoma , do dużego który pełnic będzie funkcje salonu chciałam dwa (gdzie meblościanka inny) reszta jasna . Kuchnia i przedpokój bo w łazienkach to tylko sufity.

reklama
Jak urodze to może i kupie próbki i tak zrobię tylko nie wiem czy będę miała na to czas i siły żeby parę dni po porodzie latać po sklepach za farbami:/

Ewa w ciaży to w ogóle trudno podjąć decyzję. A na film też bym się wybrała. Jak masz tak blisko. Ja to jestem leniwa ostatnio na dłuższe wyjścia, szczególnie, że muszę pilnować diety a popcornu nie zjem w kinie :( czekam aż będzie cieplej coby trochę pospacerować.
My dzisiaj malujemy na biało - przynajmniej nie było problemu z wyborem koloru- gorzej będzie bo będziemy kładli kamień ozdobny i tu wybór będzie trudny.

Siasia_s współczuję bólu ósemek. Może jednak coś dentystka zaradzi.

Ja też planowałam się położyć, ale mam dużo do zrobienia a z moim tempem to troche potrwa..
Teraz piję kawę żeby się ożywić. Dzisiaj nawet moje dziecko rano miało kryzys i mówił, że nie lubi przedszkola i w ogóle nawet w przedszkolu płakał jeszcze a budziłam go przed 8.

My kładlismy kamień u mamy w obi kupowaliśmy chyba się nazywał Murano był tani nawet w promocji i na prawdę fajnie wygląda :) my na przedpokój planujemy położyć tam u siebie też jedną ścianę ;)

My kamień będziemy kładli w przedpokoju - albo klinkier - ja mam długi korytarz i ściany się brudzą wiec z jednej strony coś takiego a w dużym kamień na jednej ścianie. Na początku chciałam ściany malować na kolor i jakiś kamień ale tyle nagdybałam się i w końcu ściany białe i kamień ciemniejszy. A meble mam jasne.

Zaraz muszę zabrać sie do wynoszenia rzeczy z tego pokoju, żeby było pusto prawie jak mąż przyjdzie - no za wyjątkiem mebli oczywiście :D

Właśnie Ewa tak jak Malutka pisze :) w leroyu są próbki, bo tam kupowaliśmy, ale chyba tylko Magnata i Luxensa. Wybierz coś na necie i męża poślij, żeby kupił to już po porodzie nie będziesz biegać ;)

reklama
Do góry