reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe Mamy 2016

Ewa, ja wolę nie liczyć ;) będę zdrowsza ;) Moja córka ze względu na specjalistyczną dietę i stale leczenie nie jest 'tanim' dzieckiem. Ostatnia wizyta u alergologa i wykupienie stałych leków to już 400 zl, a gdzie reszta. Kontrole mamy co miesiąc, a żywienie bezglutenowe tez jest niestety drogie. Jakby doliczyć przedszkole, ubrania i zabawki to prawie jedna wypłata ;) ale warto :D

Wioleta to rzeczywiście strachu się najadlas. Oby po raz ostatni :)

Ale mi Mały w brzuchu szaleje :) On chyba nigdy nie śpi.

reklama
Wioleta93 to mała sobie pospała. Nie dziwię się, że strachu się najadłaś, bo ja czasem młodego nie czuję krócej i też schizy łapię.

Kubie temperatura rośnie. Jest gorzej niż było. Dostał o 20 ibum a temperatura urosła. Dałam mu teraz paracetamol. Mam nadzieję, że to pomoże. Teraz to będę nad nim czuwała a jeszcze zmiana czasu dzisiaj.

Wiola o jej to się strachu biedna najadlas :( nie dziwie się też , bo ja bym zwariowala . Mój znowu kręci się cały czas i się zastanawiam czy on w ogóle sypia.

Gosia tez się masz ;/ oby synkowi spadła temperatura :)

Ja znowu zaczęłam mieć bezcenne noce , jeszcze niedawno przez jakieś 2 tyg padalam szybko a teraz oczy jak 5 zł , robię na szydelku podkładkę :p

Gosia, po paracetamolu powinna mu przejść. Biedne te nasze dzieci, ciągle coś.

Ewa, godzinę do przodu :) kusisz mnie tym szydelkiem, ale nigdy jeszcze nie robilam :) Chyba, że jako dziecko :)

Zrobiłam dziś jedna podkładkę ale coś źle zaczęłam oczka dodawać i mi się zaczęła podwijac tak więc mam do poprawki :/ a teraz już uważam i liczę :p

Trochę ciemno :p mąż śpi a ja szydelkuje :D

Załączniki

• 1459031296415.jpg
    1459031296415.jpg
    56 KB · Wyświetleń: 91
reklama
Do góry