reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

@Klaudia trzymaj się mocno i ciepło. Jakich emocji byś w sobie nie trzymała, przelej je w miłość do syna.
Ściskam! :)

@MajaMaj w Marinie w Poznaniu na Woźnej.
Genialne lody molekularne. Zawsze są też opcje bezglutenowe i vege.
W życiu nie jadłam takich pysznych, a swego czasu robiłam lodowe rajdy degustacyjne i po naszym mieście i wszystkich odwiedzanych.
Porcja wielka i w cenie 5złotych.

Kochamy miłością wielką. ;)

No i są na FB.

reklama
Podobno się kładzie, ja mam nawet takie specjalne prześcieradło z Motherhood (bez ceraty, tylko taka gruba bawełna). ALE! kiedyś położyłam to na swoim łóżku jak młody spał z nami i było mi od tego prześcieradła tak strasznie gorąco, że z niego zrezygnowałam. Po prostu pot lał mi się po dupie, nie wyobrażam sobie jak dzieciaki mogą spać i to jeszcze jak jest takie prawdziwie podgumowane, to już w ogóle masakra. Anyway, jeśli już, to te z grubej bawełny były najmniej sztuczne.

Poznań powiadasz? Hmmm, na razie mi nie po drodze. Ja ostatnio wyczaiłam dobrą lodziarnię w Warszawie- dziewczyny, musimy tam się latem spotkać już z pociechami!

Klaudia - trzymaj się :*

Dziewczęta a tak schodząc na ziemię - czy na materacyki do łóżeczek kładzie się jakieś ochraniacze czy inne cosie, żeby uchronić materac przed zamoczeniem? :)
Olo narazie to jak ty nie wylejesz to dziecko wcale[emoji3] ja nic nie kładę , a potem się zobaczy.... Takie małe też nie przeleje pampersa,a pod głową i tak będzie pielucha na wypadek odbicia.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Olo, a my to jest szansa, że się spotkamy na Żelaznej, tak? Chociaż Ty jako pierworódka to pewnie trochę dłużej ponosisz jednak. Ja już odliczam dni. Chciałabym do 39,0 wytrzymać!

Złe mamuśki - byłam na tym swego czasu w kinie, dobry film, polecam :D chyba sobie dzisiaj włączę na wieczór. :)
A my w domu mamy odwiedziny, a ja się czuję średnio.
Fakt, że zapiełam się w stare jeansy jest minimalnie pocieszający.
Byliśmy wczoraj na pierwszym spacerze. Byliśmy zapalić znicz tacie... :(
I tak po tym spacerze dopadła mnie rzeczywistość, zmęczenie, bezradność. I tak sobie z Nikodemkiem leżymy razem na łóżku.
Kochana dasz radę ! Musisz być silna i jesteś . Jeśli będziesz potrzebowała czego kolwiek nawet pomilczeć w towarzystwie kogoś to dawaj znaka [emoji8] . Masz prawo do wszystkich emocji i nie duś ich w sobie.

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Marta! No nie mogę uwierzyć!!! Dobrze, że zdążyłaś do tego szpitala dojechać :) Gratulacje wielkie!
Lalamido- a powiedz jeszcze co Twoi panowie trenują? Umknęło mi gdzieś!
Waraai- gdzie te najlepsze lody? Jak tylko pożegnam się z cukrzycą, to wbijam!
Klaudia- rzeczywistość niestety dopada szybciej niż byśmy tego się spodziewały :( Takie symboliczne pożegnanie z tatą to ważny moment, na pewno bardzo trudny... Pewnie Ci wszyscy goście teraz chcą już nie tyle nacieszyć się Nikodemem, co pokazać Ci, że są z Tobą, sprawdzić jak sobie psychicznie radzisz. Jesteś bardzo dzielną dziewczyną.
Moje chłopy siedzą w motoryzacji [emoji6]. Mąż z zamiłowania samochodziaz bo z zawodu absolutnie nie a Olo od 2 lat jeździ w kartingu. I teraz wszedł już w taki wiek, że mama zeszła na drugi plan a nr 1 to tata i samochody. Wiecznie w domu spalinami i benzyną jedzie.
1493560051-aaaaaa.jpeg
IMAG1978.jpg

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMAG1978.jpg
    IMAG1978.jpg
    112,8 KB · Wyświetleń: 350
reklama
Do góry