Kropeczka18
Zaciekawiona BB
Ja tez o niczym nie mysle tylko o spaniuU mnie lekkie mdłosci, ale bez wymiotów. Spać mi się chce okrutnie. I wstaje meeega głodna
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tez o niczym nie mysle tylko o spaniuU mnie lekkie mdłosci, ale bez wymiotów. Spać mi się chce okrutnie. I wstaje meeega głodna
No to ja 13 wrzesnia dopieroKropeczka nie stresuj się, teraz to nie wskazaneja pierwsza wizytę mam dopiero 2 października ;/ bede dzwoniła chyba zeby mnie szybciej gin przyjął
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli są chętne na bliźniaki to zaklepcie, zawsze jakieś są w miesiącu a wolę, żeby nie padło na mnieW rodzinie była parka ( dwa pokolenia wstecz) i wiek, jestem w grupie ryzyka
![]()

ale marne szanse, bo nigdy w rodzinie mojej ani meza nie bylo 
ale to akurat plus Ja z Rybnika, a Ty?Ja nazywam się Basia mam 28 lat i podobnie jak Daga jestem ze śląska
@daga11, skąd jesteś dokładnie?
Mam 4 letniego synka Kubusia, a pracuje w sekretariacie w przedszkolu. Co do zwolnienia to z jednej strony bym chciała bo wykańczam się tu nieraz psychicznie, a z drugiej.. najpierw chyba musiałabym kogoś przeszkolić bo miałabym i tak telefon za telefonem w domu..
o ciąży narazie nie wie nikt oprócz mojej siostry ( która też jest w ciazy - termin na kwiecień z czego sie ogromnie cieszę). Mężowi chce powiedzieć jutro w nasza 5 rocznice ślubu[emoji6] chociaż nie wiem co z tego wyjdzie bo mamy teraz "ciche dni".
Termin u lekarza udało mi się zalatwic na 14.09 z tym, że nie do mojego.. bo moja jest na urlopie, a jak wróci to pewnie bedzie miała odległe terminy.. ale pomartwię się o to pózniej [emoji12] teraz idę prywatnie i trochę przerażają mnie koszty ewentualnych badań..
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Umówiłaś się już na wizyte? Mi pierwszy test też wyszedl po 5 minutach i kreska była baardzo blada