Kropeczka18
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny
Chyba do Was dołącze, na tescie poekne dwie krechy , beta rosnie Usg za dwa tygodnie
Chyba do Was dołącze, na tescie poekne dwie krechy , beta rosnie Usg za dwa tygodnie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratulacje [emoji4]Hej dziewczyny
Mam znajomych którym nie dawno urodził się drugi syn , różnica między chłopcami prawie 9 lat i starszy jak się dowiedział to też powiedzmy sobie szczerze , że nie skakał z radości a teraz nie wyobraża sobie jak mogło nie być małego. Wychodzi z nim na spacery , granie się do pomagania więc jest nadzieja , ,że u Ciebie też wszystko się jeszcze zmieni[emoji4]Ja Ci zazdroszcze tak malej roznicy, u mnie będzie 8 lat :O i jestem przerazona. Corka jak sie dowiedziala, ze bedzie miala rodzenstwo to pol dnia plakala i uwierz, ze nie ze szczescia haha [emoji14] chociaz przez ostatni rok w przedszkolu non stop pytała kiedy urodze jej siostrzyczke albo braciszka, wiec bylam w lekkim szoku, że zareagowala az tak negatywnie
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
WitajCześć dziewczyny
Z chęcią do Was do łączęWczoraj zrobiłam test, dwie kreski
Według obliczeń termin n 8 maja
Pierwszą wizytę mam na 27 września![]()
Pozdrawiam i trzymam kciuki za Was wszystkie.