reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majowe mamy 2018

Ja na razie wpadłam na pomysł, żeby kupić koszulki z napisem "kochany dzadek/babcia ". Jeszcze się zastanawiam kiedy powiedzieć. W sumie święta to fajna okazja, ale chyba trochę późno... W listopadzie tata ma urodziny, tylko nie wiem czy chce mu zabierać ten dzień...

oar8csqva4o2z4ky.png

reklama
Ja na razie wpadłam na pomysł, żeby kupić koszulki z napisem "kochany dzadek/babcia ". Jeszcze się zastanawiam kiedy powiedzieć. W sumie święta to fajna okazja, ale chyba trochę późno... W listopadzie tata ma urodziny, tylko nie wiem czy chce mu zabierać ten dzień...

oar8csqva4o2z4ky.png
Jak powiesz tylko im, a nie przy gościach, to będzie najpiękniejszy prezent.

Moja mama juz wiem ale ma zakaz rozpowiadania [emoji4] z ojcem mam praktycznie żaden ale go pewnie poinformuje.
A przyszła teściowa jeszcze nie wie bo czekamy na wizytę czwartkowa żeby wiedzieć że wszystko jest ok.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wyslalam rodzicom zdjecie z wynikiem badan z laboratorium;)
W poprzedniej ciazy przytylam 16kg, a schudlam po niej 20. Teraz zamierzam sie bardziej pilnowac... ale zobaczymy jak to bedzie;) poki co waga stoi w miejscu.
Co do cwiczen, to poprzednio nie cwiczylam i teraz tez nie planuje. Chociaz jak ktos moze i czuje sie na silach, to czemu nie:)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Dziewczyny co w ciąży można brać na przeziębienie? Czuję, że powoli mnie rozkłada...

3jgxskjosc311c31.png
Tak jak pisały wcześniej dziewczyny ja też używałam pre-na-len syrop, a teraz sobie kupiłam z tej serii krople do nosa [emoji6]
Kurczę, faktycznie dziś dzień naszych mężczyzn... Trzeba będzie czegoś poszukać.

A tak z innej beczki - macie jakiś pomysł na powiedzenie przyszłym dziadkom i ciąży? Ciekawy i nietypowy [emoji6]

oar8csqvog93lnmf.png
Ja właśnie obchodzę dzień chłopaka, a nie dzień mężczyzny wiec kupiłam mojemu M książki a maluch dostał autko [emoji12] co do poinformowania rodziców to niestety nie miałam okazji niczego wymyślić bo mąż zaraz po usg wypaplał mojej mamie, a pózniej teściom [emoji53] ja chciałam jeszcze poczekać..

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom

Jestem już po dzisiejszej wizycie!!
Dzieciątko rozwija się prawidłowo, mierzy już 1,5cm i serduszko bije idealnie :-) :)
Mimo niedoczynności tarczycy, którą dostałam w ciąży ginekolog powiedział, że nic nie zagraża dzidzi,a to najważniejsze.
Jestem taka szczęśliwa!!!!:laugh2:

A jeśli chodzi o poinformowanie o ciąży, to ja już wiedziałam w 3cim tygodniu.
Może i za wcześnie, ale od razu powiedzieliśmy całej rodzinie, bo staraliśmy się od stycznia..:nerd:

Odnośnie syropu *spam*, to również go polecam! Zazwyczaj dwa kichnięcia i byłam chora, teraz od razu kupiłam ten syrop. 15ml 3 razy dziennie i mnie ominęło.

reklama
Właśnie naszła mnie ochota na big maca i kombinuje skad go wytrząsnąć bo nie bardzo chce mi się jechać do restauracji [emoji14]

3jgxskjosc311c31.png

Do góry