p_a_t_i
Zaangażowana w BB
Przesłodkie!!!!!! Ja póki co to tylko neutralne z racji tego,że jeszcze nie wiem jaka płeć. Ale mam dziwne przeczucie,że będzie to chłopiec![]()
wszystko oczywiście do prania![]()
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Przesłodkie!!!!!! Ja póki co to tylko neutralne z racji tego,że jeszcze nie wiem jaka płeć. Ale mam dziwne przeczucie,że będzie to chłopiec![]()
wszystko oczywiście do prania![]()
![]()
Ja wlasnie jestem u babci na knedlach [emoji847][emoji39][emoji1362]
Tez slyszalam, ze mimo ze przedzial na genetyczne jest od 11 tyg, to czasem jest to za wczesnie i lekarze odsylaja.
Ja zakupy bede robic na sam koniec pewnie... i potem na biezaco raczej, to co bedzie potrzebne. Po Zosi mam wiekszosc ubranek unisexi wiem juz, ze poprzednio mialam dwa razy za duzo wszystkiego.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Mnie Pani w rejestracji powiedziała ze najbardziej optymalny jest 12 tydzień.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom