reklama

Majóweczki 2008

Iwonka ja wcale nie nosilam go usypiajac nie wiem co mu sie stalo poprostu musi miec mnie blisko moze jakis dziwny okres mu wszedl... zawsze slicznie usypial w lozeczku wykapalam go dalam butle kladalam i bylo fik i spal...

dlatego strasznie mnie meczy ostatnio...

a tak wogole to chyba cos z sercem dzieje .. slabne kreci mi sie w glowie czasem czuje ze bije w caly swiat i strasznie slabne..

reklama
Spoko Aniusia. :-) Ta Rozalka to w noweli "Antek" była do pieca wsadzona. Bidna.

Ja oczywiście w imieniu swoim i Amelki przesyłam całuski i najlepsze życzenia dla pozostałych solenizantów

Zyczonka dla wszystkich solenizantów!!!
a tak a propo chrupek - znalazłam w sklepie cisteczka z HIPPA, bardzo fajne i w miarę bezpieczne. Rozpływaja się w buzi a nie tworzą kruszki którymi maluchy mogły by sie zakrztusić. Fajnie pomagaja w cwiczeniu umiejetności wkładania jedzonka do buzi. No i są przeznaczone dla dzieciaczków po 7 miesiacu.

Noooooo coż niezła reklama mi wyszła;-)

reklama
Beata, patrzyłam na te wszystkie miśkopty i hipolitki, ale nie należą one do najtańszych niestety... Kurcze, w ogóle te wszystkie firmy przeginają z zarabianiem na maluszkach. to tak na marginesie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry