Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Witam was !
Dzis moja córa pobiła rekord -dała nam pospać aż 1,5 h a cała noc ryczała

Nie życze wam

tego.....
Zeba jej ida jak nic a pytanie jest jedno z góry czy z dołu bo nic nie widac ,a jak nic nie widac tzn.,że nie pośpimy jeszce kilka nocy

A cóż sie przejmowac i tak 7 mcy nie spimy ze wzgledu na kolki ,które napewnien czas po podaniu debridatu puściły i dały pospać jak teraz IDĄ ZĘBY buuuuuuuuuuuuuuu.Jak sie nie zastrzele wczesniej to zamienie sie w MATKĘ ZOMBIE
Nie moge już A wstał wczesniej bo i po co leżeć jak ona i tak ryczy a ja leżałam i slyszałam mając zamkniete oczy jak płacze:-
-
-
-(Nie moge już nie moge .....Nic jej nie oomogło nawet paracetamol podaliśmy i troszke żelem ale tylko chwilowo pomogło....Na cyca nie zawsze chciała spojrzec ale troszkę sie uspokojała ale ileż można???????????

Człowiek chyba znieie wszytsko byle by miał co jeść

Teraz A z małym poszli z "wrzaskunem" na spacer
A ja dopiero jadłam sniadanie i was czytam....
Iwonka chciało ci się tyle pisać???
Ale się uśmiałam

Skórkę od chleba można dopiero podać ok.10 miesiąca
tak samo jak pszenne pieczywo
czy bułeczkę.
Dzis idziemy zobaczyć maleństwo kuzynki-synka urodziła 4 grudnia pisałam wam miała cesarke .
Pogoda u nas jako tako ,chmury,słońce i wieje

Cała noc wiało
W wentylacji aż huczało

Dobra pora na kawe tyle,że nie mam ani grama a
A nie wziął tel
Dzis moja córa pobiła rekord -dała nam pospać aż 1,5 h a cała noc ryczała

Nie życze wam

tego.....Zeba jej ida jak nic a pytanie jest jedno z góry czy z dołu bo nic nie widac ,a jak nic nie widac tzn.,że nie pośpimy jeszce kilka nocy

A cóż sie przejmowac i tak 7 mcy nie spimy ze wzgledu na kolki ,które napewnien czas po podaniu debridatu puściły i dały pospać jak teraz IDĄ ZĘBY buuuuuuuuuuuuuuu.Jak sie nie zastrzele wczesniej to zamienie sie w MATKĘ ZOMBIE
Nie moge już A wstał wczesniej bo i po co leżeć jak ona i tak ryczy a ja leżałam i slyszałam mając zamkniete oczy jak płacze:-

Człowiek chyba znieie wszytsko byle by miał co jeść

Teraz A z małym poszli z "wrzaskunem" na spacer

A ja dopiero jadłam sniadanie i was czytam....
Iwonka chciało ci się tyle pisać???

Ale się uśmiałam

Skórkę od chleba można dopiero podać ok.10 miesiąca
tak samo jak pszenne pieczywo
czy bułeczkę.Dzis idziemy zobaczyć maleństwo kuzynki-synka urodziła 4 grudnia pisałam wam miała cesarke .
Pogoda u nas jako tako ,chmury,słońce i wieje

Cała noc wiało
W wentylacji aż huczało

Dobra pora na kawe tyle,że nie mam ani grama a
A nie wziął tel