Kangurka co z psiakiem??
Ciekawe ile razy jeszcze puszcza w tv Kevina. Chyba odkad go nakrecili to leci co rok a to juz jakies kilkanascie lat

Taaa, Kevin, Szklana Pułapka i kilka innych - co roku
A suńcia - o dziwo nieźle. Na prawde należało sie spodziewać mniej optymistycznego zakończenia historii...
Na szczęscie jest z nami w domku. Podłaczyłam jej kroplówke i śpi sobie bidulka.
Niestety w ciągu ostatniego miesiąca to już trzeci mój dog, który poważnie zachorował. Wkrótce zwariuje, bo już niewiele mam czasu na sen :-(
Dzidziuś na okrągło a do tego chore psy (pilnowanie kroplówek, podawanie leków, mierzenie temp., karmienie malutkimi porcjami co 2 godziny, pojenie jeszcze częstrze...) i jeszcze 2 szczeniaczki po których ciągle muszę sprzatac.
Cholerka, ze wszystkim dawałam sobie rade dopóki nie pochorowały mi sie dogi :-(
Teraz jest ciężko.
A ja zamiast zdrzemnąć się na chwilę - zaglądam do Was
U mnie tez w koncu byl;-) ale mial byc o 20ej,tak mam napisane w programie.

A psina biedna,ile ma latek i co jej dolega?
Iwonko, moja Giga (tak ma na imię), to moja pierwsza dożyca i założycielka hodowli. Ma 5,5 roku.
Miała ostre rozszerzenie żółądka (jeżeli wiesz coś na temat skrętu żółądka u dużych ras - to właśnie coś takiego). Gdy dog się "skręca" albo właśnie "rozszerza", to o życiu zwierzęcia decydują godziny (często nawet minuty).
Więc jak podejrzewam coś takiego u moich psów, to jestem zielona i musze być przygotowana na najgorszy scenariusz.
To na prawde straszne, bo masz świadomość że Twoje zwierzę może za niedługą chwilę już być nie do odratowania
Dzięki dziewczyny za zainteresowanie
A wracając do poruszanych przez Was tematów: wspominam ubiegłoroczne widoczki z mojego okna... (w załaczniku fotka)
Dobrej nocki dziewczyny!
PS. witam Nowe Majówki