reklama

Majóweczki 2008

reklama
cześć, po kolejnym dłuuuugim dniu
jo-anna-on jeśli chodzi o karmienie to sama nie wiem kiedy ja odstawię miała juz parę nocy, że wcale się nie obudziła więc wtedy jej nie karmiłam i myślę, że tak to po prostu będzie, że sama się odstawi:-D
Ola K. jesteśmy na etapie czekania na pozwolenie na budowę, a następnie to co najbardziej mnie przeraża składanie wniosku o kredyt w banku:szok:. Mam nadzieję ze go dostaniemy a wtedy ruszamy na wiosnę.

tak poza tym to byłam dziś u fryzjera i jestem super zadowolona z nowej fryzurki. Jutro mam naradę więc muszę jakoś wyglądać.

A dzisiaj ja byłam u fryzjera. Mam teraz włosy "wyprasowane", ciekawe jak sobie je umyję jak się zaczną wywijać :baffled::confused::sorry2:.

Poprosimy o zdjęcia nowej fryzurki :tak:

Miałam wrócić w piątek, ale babcia zmarła i jutro jest pogrzeb, więc wyjazd trochę się skrócił.
Dziubasy!

Przykro mi z powodu śmierci babci [*]

a JA na obiad zrobilam takie golabki z gazety,zamiast owijanych kapusta,posiekana i wymieszana razem ze wszystkim p-)zaraz bede jesc:tak:

:-D:-D:-D, ale to napisałaś :-D:-D:-D, mało co się nie posikałam, gdy wyobraziłam sobie gołąbki zawijane zamiast w kapustę to w gazetę ;-):-D:-D:-D

Witam :tak:
Nie mam ostatnio czasu na nic. Biegam z Mamą i pomagam jej bo dużo spraw do załatwiania w ZUSie, urzedach, a tu jeszcze przeprowadzke ma na karku. Tata tak sie cieszył że bedzie blisko lasu mieszkał i na grzybki mógł chodzić:-(:-(

nasz domek bedzie tak wyglądał

a ja dzisiaj w pracy byłam od 9 do 16, dzieciaki jak przyszłam to wariowały ze szczęścia.
Oboje mają katar do wczoraj. Filip znosi dzielnie ale Ritka -szaleje, dusi się i płacze, no i gryzie cyca w nocy ze złości. A czy wy jeszcze karmicie wasze maluchy????:sorry2:

Śliczny domek:-):-)
Byłam z Zuzią u lekarza wczoraj powiedział że są szmery nad oskrzelami i gardło lekko zainfekowane ale na razie tylko ambroksol i clemastin. Jutro kontrola i rehabilitacja.
Od wczoraj wymioty sie uspokoiły.

mamita zycze zdrowka dla malenstwa ;-)

madzia czy nie jest to domek drewniany czy poprostu cghcecie na wzor tego ? bo wpadl mi gdzies on w oko jak przegladalam projekty drewnianych

Nakrecilyscie mnie z tymi wosami dzis chyba zachacze o fryzjera razem z farbowaniem :tak:

Ola dawaj co i jak z budowa my nada sie nie okreslilismy co robic ale to nie tu :-p

Dzień dobry!
Jestem niewyspana i mam już dość tego tygodnia, ale jutro będę miała fajny dzień: najpierw idziemy z mężem do alergologa na testy skórne, potem do kina, potem jakiś obiad i do architekta. Wreszcie będziemy mieli dzień dla siebie - hura, hura, hura!!

Byłam wczoraj u architekta i widziałam wstępną koncepcję projektu - jest ona że tak powiem bardzo wstępna ;-);-) Tzn. głównie obejmuje rozkład pomieszczeń, ich wielkość, nawet jeszcze nie ma naniesionych okien, wyjścia na taras w ogrodzie. Jutro poproszę go, żeby mi choć dorysował ołówkiem gdzie mniej więcej będą okna itd. Natomiast układ pomieszczeń jak najbardziej ok, coś o co nam chodziło, może powiększyłabym kuchnię.
Oj będzie się działo :tak::tak:

Ola no to powiększ tą kuchnie zeby w przyszłości nie żałować :)
mnie się marzy wielgachna kuchnia w ogóle kiedyś też postawie sobie domek i chciałabym TAKI z wyglądu tylko w środku zupełnie inaczej no i ciut większy ;-)
działka budowlana jest teraz tylko znaleźć dobrą pracę i dobrego drugiego męża i mozna sie budować :-D:-D:-D

a tak na poważnie to tez jestem nie wyspana... Maja poszła spac koło 12 :baffled: młody koło 2 obudził sę na jedzenie i nie usnął od razu tak jak zawsze tylko musiałam go lulac jakieś 40 minut... przed 6 pobudka... no nic musze zabrać sie w koncu za samodzielne zasypianie, w ogóle za mojego synka bo okropny jest ostatnio... tylko piszczy krzyczy wsjo chce wymuszać

reklama
Cosmo, Mikołajek też się denerwuje, ale najczęściej gdy ja nie rozumiem, o co mu chodzi - on czegoś chce, ja myślę, że chodzi o coś innego, a ten w ryk i pisk. Przetrwamy!

A domek wybrany przez Ciebie ładny - a propos zmian (bo piszesz, że w środku byś chciała inaczej) to ja bym koniecznie wstawiła kabinę prysznicową w łazience na dole. Przy kilkuosobowej rodzinie fajnie, jak wszyscy nie muszą czekać do jednej łazienki, żeby się wykąpać, a jak jest spora toaleta to wstawienie kabiny nie kosztuje majątku.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry