Witam się wieczorowo. Właśnie popijam sobie redsika, tak w ramach przygotowania do jutrzejszego wieczoru panieńskiego koleżanki. A właściwie to mamy połączony panieńsko-kawalerski, więc pewnie nie będzie żadnego mena w stringach

Na szczęście namówiłam chłopa swego, aby był jutro kierowcą, więc będę mogła pobalować na całego. Jutro też przyjeżdża teściowa ze swoją siostrą i będą razem z moją mamą siedziały z małą - ciekawe, czy uśnie, jak będą trajkotały jak kataryny do północy.
Kwiateczek, to miałaś dzisiaj cyrki. Moja też czasem robi takie akcje z jedzeniem i jest afera, na szczęście mąż nie krzyczy na mnie (spróbowałby tylko

).
Kangurka, jak będziesz miała zdjęcia piesów z modelkami, to wklej cosik
Aenye, gratuluję udanego wyjazdu. Mi też się marzy taki mega długi wypoczynek. O Egipcie nie wspominając ;-)
Dotkass, powodzenia przy wycenie
Apropos moderacji, można mianować jakiegoś wicemoderatora, który będzie działał właśnie podczas nieobecności Iwonki (gdy zajdzie taka potrzeba oczywiście). Można by utworzyć ankietę i głosować na osoby, które np. zostałyby wysunięte przez inne lub same by się zgłosiły

Co Wy na to?