reklama

Majóweczki 2008

czesc, ale sie rozpisujecie ja wchodzę na bb tylko wieczorkiem jak dzieciarnia juz śpi i dzisiaj normalnie 3 strony do nadrobienia od wczoraj:szok: ale bardzo to lubię
Ola wszystkiego najlepszego dla synusia
mamita idź do lekarza ze zdrowiem nie ma żartów

ja niestety na zasiłek nie mam szans, oboje pracujemy i dochody za duże
( zobaczymy co na temat naszych dochodów powiedzą w banku przy braniu kredytu - pewnie wtedy będą za małe:wściekła/y:) no ale tak juz jest.
Tak poza tym to w pracy urwanie głowy, w domu też, dziewczyny mam problem z Filipem bo w zeszłym roku fajnie zostawał z niania trochę marudził ale generalnie nie było problemu, a teraz poprostu wyje jak pies, trzyma sie mojej nogi, wyje jak szalony i to dość długo po moim wyjściu:-( nie wiem co się dzieje czy to przez to ze jest starszy czy ... juz sama nie wiem:eek:

reklama
Dziękuję za życzenia dla Maksika :tak: Antybiotyk chyba działa, bo zniknęła po nim szybko temperatura, która utrzymywała się ładnych parę dni.
Mikołaj też chory, dostał na razie Bactrim, zobaczymy czy nie trzeba będzie dać antybiotyku (gardło i ucho niezbyt ładnie wygląda). A marudni obaj że szok! Najgorsze że ja też się trochę źle czuję, dużo pracy mam, a męża nie będzie do poniedziałku.... będę nocami pracować bo niania jutro po południu wyjeżdża. Kiepski tydzień!

Ola wspolczuje,oby szybko chlopakom przeszlo.
Madzia tak juz jest jesli chodzi o kase:baffled:jedni uwazaja ze za duzo a banki ze malo i co zrobic.moja mama ma ciagle taki problem:baffled:

ide spac bo adam.nocka byla fatalna.musze odbic bo jutro do pracki:sorry:

Mamita, a jakie Ty tabletki łykałaś? Bo jeśli to nerki, to trzeba antybiotyk, bo pewnie zrobiła się infekcja bakteryjna. Ja to mam dość często i z bólu chodzę po ścianach.

Byłam u lekarza wczoraj i zapisał mi Dicloratio i Meloksam.
Ale jutro pojadę z moczem i zobaczymy czy wyjda jakieś bakterie. lekarka mnie popukała po nerkach i nie bolało więc stwierdziła że to nie nerki:no:
Nie wiem sama moze po tych tabletkach mnie boli w dole brzucha bo działań niepożądanych tam od grona:sorry::sorry:

Witam.Zapraszam na pogaduszki przy kawusi i paczusiach :-) Gdzie jestescie kobitki?
kawapiernikowa.jpg

paczki.jpg

reklama
A do mnie zaraz przyjdzie koleznka i bede pic druga kawke,ale ja pija taka z jedenj lyzeczki i to rozpustna wiec moge sobie pozwolic ;-)
Teraz czytalam pogode dlugoterminowa to niby ma byc jesien ladna a zimowe epizody z duzymi przymrozkami dopiero w lutym.Ciekawe jak oni to wszytsko wyliczaja.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry