Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

wspolczuje rodzinie.Ja jak bym widziala to to na bank bym zemdlala,nie dziwei sie mezowi.
to juz tak do konca wiadomosci
duzo zdrowka bo sie napewno teraz przyda:-)

daje mu syrop a on kaszle jeszcze gorzej policzac to od jego choroby to juz 4 tygodnie:-

i musial sie wracac i mi przywiez bo tesciowa nie mialaby jak malego przyprowadzic a tym bardziej jakby padalo

:-):-)
Wrocilismy juz z przedszkola.Az tak zimno nie jest na szczescie ale od jutra Kwiateczek ma byc juz 2 stopnie i snieg

butow dla dziewczynek tez nie mam
jak dla Klaudii to kupie jej 24 rozmiar,teraz ma okolo 23 a Vanesska na 28 zimowki bedzie miec.
)

tam powinna byc kamera
masakra.Ja jak bylam w Pl to tez mi sie zdarzylo ze na przejsciu jeden samochod sie zatrzymal a drugi nie
tutaj to mus jest,zblizasz sie do przejscia i nie wazne czy swiatla sa czy nie,musisz zwolnic by byc gotowym sie zatrzymac.Bardzo karaja jak sie nie zatrzymasz.Wystarczy ze ktos by mnie spisal
Nikt na przejsciu nie czeka jak w Polsce i boja sie wejsc na pasy