reklama

Majóweczki 2008

witam.
spóźnione życzenia dla vanesski z okazji 4 urodzin
spónione równiez dla panistepelek z okazji oczka (wagi rulez)

aktualne dla dotkass z okazji rocznicy ślubu

kwiaty i torty potem jak mi mały srajduszek misialincjo zejdzie z kolan i lewej reki.

reklama
Dziękuję Wam za życzniea :)

kamilka - Wczoraj miałam podobnie, bo też szukałam wszędzie wózka jak miałam jechać z córcią do miasta aż w końcu przypomniało mi się, że jest w bagażniku, dziś to samo, ale całe szczęscie auto stoi na podwórku.

Dotkass - Wszystkiego Dobrego dla Ciebie i męża w okazjii rocznicy ślubu :)

A ja jakoś słabo się czuję. Wczoraj wieczorem strasznie kręciło mi się w głowie i dziś też jakoś dziwnie. Mam nadzieję, że jak zjem trochę ciepłej zupki to będę miała więcej siły :p.

Witam
U nas dzisiaj wiatrzycho i zimnisko nie z tej ziemi. Musze szybko kupic kozaczki Zuzi bo mnie w adidasach zimno a co dopiero jej:eek:
Byłysmy na rehabilitacji i zakupkach. Zuzia padła w samochodzie przełozyłam ja dołóżeczka i spi:szok: Ale pewnie zaraz sie obudzi bo głodna:-(
Dotkass: Z okazji rocznicy slubu nejserdeczniejsze życzenia, zdrowia,szczęścia,wszystkiego co daje radość oraz doczekania w dostatku Brylantowych Godów!!!:-)

Dzień Dobry,

Dopadła mnie jesienna handra, nic mi się nie chce, mam doła, a brak słońca działa na mnie depresyjnie :no:

Iwonka, o tym wypadku czytałam wczoraj w opisie na TVN Warszawa, a Ty widziałaś to na własne oczy, boszzzzz co za koszmarne przeżycie :no:

mamita, wdepnęłaś w łajno końskie :-D:-D:-D, to może i dobrze, kiedyś się mówiło, że to na szczęście i kasę, ale sama nie wiem czy nie mówiono tak dla pocieszenia, żeby zapomnieć o kupie na podeszwie ;-):-)

jo-anna-on, u nas cały czas tylko katar, gorączki brak, coraz więcej już schodzi, więc obstawiam jeszcze jakieś dwa dni i będzie po choróbsku :tak:

szopek, dziękuję za przypomnienie o mojej rocznicy, zupełnie wypadło mi z głowy, nie dość, że zapomniałam jaki dziś dzień, a jak już wiedziałam, że 13.10 to jakoś nie kojarzył mi się ten dzień z naszą datą :zawstydzona/y:

Dziękuję także wszystkim za życzonka, a panistepelek życzę zdrówka, spóźnione ale serdeczne życzonka z okazji urodzin :tak::-)

dobra ręce wolne, dziecię śpi to torty popiekłam:
dla vanesski
pink_dolly.jpg

dla Panisteplek
mels-21st-bday-cake.jpg

i cos dla dotkass
champagne_glasses.jpg

toascik ;-)

Nie mam kłopotów z pęcherzem, jak idę do łazienki to w trymiga się uwijam. Jednak zdolności dziecka nie znają granic, w czasie mojego trymiga zdążył wymazać kredka ławę, komodę i stworzyć malowidło na ścianie.
Ja w sobotę kupiłam 10 litrów farby to się w domu pukali w czoło, niech się sami pukną teraz. jest co zamalowywać.

Ostatnia edycja:
Ola, dziękuję :-)

kwaiteczek, wybaczam, że zapomniałaś ;-), zresztą byłabym hipokrytką gdybym była zła...mi samej z głowy wyleciało (dobrze, że nie z serca ;-))szopek przypomniała ;-):-D:-D:-D

szopek, dzięki za piękne lampeczki szampana, ach napiłoby się takiego prawdziwego...mniam, jeszcze zagryzając truskaweczką...hmmmmm :sorry:;-):-p

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry