Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Reenie mozna stosowac w ciazy,ja tez biore to

Tak, słyszałam i chyba będę musiała zacząć stosować, ale ja wogóle zadko kiedy biorę jakiekolwiek farmaceutyki, wolę naturalne sposoby, oczywiście nie wliczając metod zapobiegania ciąży![]()
, oczywiście Niunia była planowana, i właśnie dlatego pojawi się wtedy, gdy chcemy, bo brałam pigułki, a potem przestałam, gdy zaczęliśmy planować :-):-):-), no i torchę poczekaliśmy, bo ok 10 miesięcy, ale się doczekaliśmy, ale teraz już się nie możemy doczekać ;-)
Czas najwyższy zobaczyć co tam słychac u Malego. Ostatnio jak miałam robione usg to synek był w śmiesznej pozycji , bo klęczał na kolankach, pochylony do przodu a rączki miał wzdłuż tułowia opuszczone. I tak tkwił nieruchomo. Smieliśmy się że udaje że go nie ma. Ale jak maluch zorienotwał sie że został namierzony to zaczął tak fikac że lakarz miał problem ze zmierzeniem go :-):-)
A moja Niunia znowu ma czkawke, juz chyba czwarty raz dzisiaj![]()
Dotkass, co do zgagi, to mnie też momentami straaasznie męczy. I nie pomagają mi żadne ranigasty, ani reni. Ostatnio odkryłam alugastrin i po nim dość szybko przechodzi.