reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Majóweczki 2008

Łania a wy sciagaliscie kombi?My tez bierzemy pod uwage sprowadzenie z niemiec....VW pasaat mi sie podoba,chcemy tak rocznikowo od 2000roku auto....

Tak czytam o samochodach i śmiać mi się chce, bo taki Mały Czlowieczek a tyle "zamieszania" w zyciu narobi :-D:-D:-D

My też szukamy dla mnie jakiegoś większego auta, ale ostatnio staneło właśnie na kombi.
Na razie jestem na etapie Peugeota 307kombi (miałam 5drzwiowego i byłam bardzo zadowolona) albo Astry III kombi :tak:
Chociaż ostatnio A. był ogladać właśnie Pasata.
Sama nie wiem. Z jednej strony potrzebuję dużego auta, a z drugiej to mam masakrycznie mały parking w pracy :-( i mój BĄCZEK -Yaris był tam idelany ;-).

reklama
Witam Dziewczynki w ten paskudny dzień, pogoda okropna...brrr, aż się nie chce wychodzić z domu. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej, bo muszę rano pojechać na pobranie krwi, oddać mocz no i nareszcie (doczekałam się) na usg :-)

Kolejna noc z przebojami za mną. Pobudka co godzinę z zatkanym nosem, już nawet kropie ten nos, bo żyć normalnie nie można! Koszmarnie coś kwitnie, mam dosyć.
Ola, a Ty jak żyjesz, nie kichasz jeszcze?? Jak tu funkcjonować bez leków na alergię??

Od wczoraj mam jakieś dziwne uczucie, że synek już chce wyjść na świat. Postanowiłam spakować dziś torby do szpitala, boję się.

Aurelko, moja siostra ma alergie i lekarz przepisał jej jakieś leki, które podobno nie szkodzą, ma dwa jeden, który ma używać codziennie, a drugi tylko w nagłych przypadkach- ten jest silniejszy, nie znam niestety nazwy. Przy pierwszym dziecku też brała i nie było skutków ubocznych

Pola gratuluję synka, tymbardziej, że oboje chcieliscie i oboje się cieszycie ;-)

Witajcie.Wpadłam się Wam pochwalić, że Sonia zaczęła dziś samodzielnie oddychać:szok::tak::tak::tak::-D:-D:-D Jest dzielną królewną:tak: Dziś pozostaje pod baczną obserwacją i monitorki cały czas obserwują jej oddech i serduszko.Pielęgniarka jest w pobliżu non stop.Ale lekarz powiedział, że skoro już sama chce oddychać to i tak zrobi po swojemu:-D Kamień spadł mi z serca.Teraz może być tylko lepiej.Musi tylko przybierac na wadze i wszystko się ułoży.Jutro jak wszystko w nocy będzie dobrze, to dostane ją na ręce na chwilke:-)

TO ŚWIETNIE!!!!
Natala cieszę się razem z Wami :tak::tak:

Ja to ostatnio pierdolca już dostaję z powodu zgagi, nic mi już nie pomaga :no::wściekła/y:
Może macie jakieś sposoby, bo ja czasem to nawet spać nie mogę, bo jak spać na pół siedząco, chociaż ostatnio to i ta pozycja jest do dupy :wściekła/y:, teraz właśnie zaczęło mnie piec a siedzę :wściekła/y:

Czesc Dziewuszki!
A u mnie ladnie swieci słoneczko ale chyba zimno jest.
Dotkass mi na zgage tylko REENIE pomaga i mleko tuz przed snem.
Natala ciesze sie ze Sonia robi postepy, bede trzymac kciuki zeby teraz było juz tylko "do przodu".
Ja wczoraj mialam takiego lenia ze mi sie nawet jesc nie chciało. Dzis chyba bedzie lepiej, chociaz i tak miałam o 10 wyjsc juz z domu a ja dalej w pizamie i w łozku leze:-)
Pozdrawiam!

Pola, gratuluję syneczka!
Polka, będzie dobrze z tym porodem naturalnym, zobaczysz. Teraz znowu musisz przywyknąć do myśli o porodzie sn:-).

Anusia- dzięki, mi już właśnie mleko przestało pomagać, a pomagało bardzo, wielką ulgę odczuwałam, gdy się go napiłam, a teraz juz nie :-(,a co do reenie- słyszałam, że pomaga, ale za bardzo nie chciałam brać, ale teraz chyba będę zmuszona, bo wytrzymać się nie da :wściekła/y:

reklama
Do góry