reklama

Majóweczki 2008

reklama
Magali pewnie ze lepiej osobno ja tez bym sie wyprowdziła jakby sie dało tylko teraz ładujemy pieniadze wszystkie w budowe no i moze za pól roku juz w swoim wlasnym:-)bedziemy:tak:

Puchatka to swedzenie to zmora wlasciwwie to chodze w pizamie bo ona jeszcze byla plukana w Lenor ale jak musze wyjsc tak jak dzis do lekarza to juz mam przerabane...:-(:-(:-(

Magali- jak wynajmujecie i da;lej mozecie wynajmowac i mieszkac sami to zostancie tam bo jak ja bym tak chciala niby sa dobrzy ale po pewnym czasie to mozna sie zameczyc wszystko zaczyna przeszkadzac i dokuczac..:baffled::baffled:

nie wiem czy sluchalyscie o tych dzieciach zakazonych w szpitalu?? 3 noworodkow...

a druga sprawa poparzenie 2 stopnia noworodka bo ogrzewali dziecko termoforem... masakra co sie dzieje:angry:

jest jednak jeden maly szkopuł, Ci znajomi średnio raz na dwa przyjezdzaja na kilka dni i z nami mieszkaja. nie wiem czy tu tez nie zaczna sie zgrzyty. rozumiecie, my z malym dzidziusiem, oni beda zajmowac co najmniej jeden pokoj, do tego pozno wracac do domu, bo pewnie beda sobie imprezowac. sama nie wiem.
ale sama mysl o szukaniu teraz czegos swojego (3-4 miesiace jak nic) potem remont na pewno, zbey bylo po naszemu a wszystko z dzieckiem? troche sie za pozno obudzilismy, ale Julek nas nie pytal o zdanie tylko sie pojawil w brzuszku :-D i chwala mu za to!

Hej Dziewczyny!
Mnie dziś czeka skopany dzień po przeryczanej nocy.
Oczywiście nie zdałam prawka po raz trzeci, a egzaminator okazał się wielkim chamem....Najgorsze że na to prawko tyle pieniędzy ubywa (każdy kolejny egzamin 112 zł plus dodatkowe godz. z czego każda 40 zł-i to teraz kiedy są ważniejsze wydatki...) i nerwów (martwię się, że tak stresuję Dzidziusia)...
No ale trudno....widocznie tak ma być.
Rzuciłam zaklęcie na egzaminatora- "żeby mu do końca życia nie staną"ł:-D
Mam nadzieję, że macie lepsze humorki.
Pozdrawiam

Rzuciłam zaklęcie na egzaminatora- "żeby mu do końca życia nie staną"ł:-D
Mam nadzieję, że macie lepsze humorki.
Anetko
trzymaj się i podchodź do egzaminu ile możesz jeszcze. Przykro że ci się nie udało, ale widzsz zależy na kogo trafisz. Miejmy nadzieję że zaklęcie zadziała hehe. Mój egzaminator próbował mnie zagadać, chyba żeby mnie wyprowadzić ze skupienia, ale się nie dałam. Uda się następnym razem, trzbea podejść na luzie do tego, tak jak ja podeszłam bo nie wierzyłam że można zdać za pierwszym razem.;-)

Witajcie :-) Ja noc miałam okropna ,juz wiem co czuja dziewczyny które nie spią cała noc . Ja własnie taką przerzyłam poraz pierwszy. Wczoraj sie strasznie pokłuciłam z moim Ł i sie wyprowadził na noc :-(. Ale juz dzisiaj jest wszystko wporzadku . Stwierdziliśmy ze musimy gdzieć wyjechac na weekend zeby odpoczac od wszystkiego i od wszystkich .
Rano miałam straszny humor ale poprawił mi go pan który przywiózł łóżeczko . Jak je tylko zobaczyłam to odrazu zrobiłam sie szcześliwa.
Wieczorkiem z Ł bedziemy je składac :-) .Wiec zrobie zdięcia i wyśłe wam. :-)

reklama
Kathy
a pomyśl jeszcze o moskitierze długiej, ja kupiłam krótszą, ale rzeczywiście jak obniżysz łóżeczko, to moskitiera już nie obejmie łóżeczka do samego dołu.
Znalazłam coś takiegodo ważnego wydarzenia ? ale to chyba normalne prawda?:blink:EZPIECZNY SEN TWOJEGO DZIECKA-DARLAND (340075991) - Aukcje internetowe Allegro

Własnie wole dłuższy aby w poprzek powiesić ;-).

Nati ja mam dzis tak cały dzień bóle jak na miesiączke i nie ustepuje cholera ponoć to przepowiadajace jak czytam wszedzie ale ja mam czas dotego juz 3 razy latałam do kibelka bo mam rozwolnienie tak od paru dni -to ponoć symptom zbliżajacego sie p....u nie chce wilka wywolywac nawet do męża nie dzwonie mysle ,że przejdzie ale nie przechodzi i mała dzis mniej ruchliwa czyżby juz coś tego.....:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry