• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Majóweczki 2008

Aurelię chyba musieli zatrzymać w takim razie w szpitalu skoro się nie pojawia, tak sobie obiecałam jak byłam we wtorek w szpitalu, że do niej zajrzę, ale jakoś mi nie wyszło, byłam taka przejęta tym USG.
Vivien też nie daje znaku, a Natalia ostatnio mówiła że czekaja na 2 kg Soni i wychodza ze szpitala.

reklama
a co do prawka ja zamierzam zrobic po weselu bo za duzo by bylo tego wszystkiego na raz...
no i ciekawe co u Anuli? ale nie wiem czy dobrze kojarze ale chyba mieli gdzies jechac albo cos robic i chyba uprzedzala ze jej nie bedzie ale nie wiem czy to to...

a ciekawe co u Szwarou i u Vivien i Krzysia ??

Mam nadzieje ze z Vivien i Krzysiem wszystko wporzadku bo wiem ze ostatnia wiadomosc od nich byla taka ze Krzysiu mial sepse ale wszystko zaczelo wracac do normy i ze jest malym obzarciuszkiem.. szkoda ze nie zostawili zadnego kontaktu do siebie??

o POLA to ci wspolczuje mnie najbardziej swedzi pod kolanami cale rece i brzuch z piersiami a jak mnie swedza plecy to sie klade na dywanie i tak sie draape jak nie ma mnie kto... ale to masakra jest

Hej Dziewczyny!

Rzuciłam zaklęcie na egzaminatora- "żeby mu do końca życia nie staną"ł:-D
Mam nadzieję, że macie lepsze humorki.
Pozdrawiam

:-D:-D:-D:-D:-D

Jak moznabyło oblac kobietę w ciązy?? :baffled::baffled::baffled:
Mam niedługo egzamin u takij kobitki i licze na "taryfe ulgową" mam nadzieje, że to nie rodzina Twojego egzaminatora...
Aha i miałabym problem z zaklęciem :-D:-D:-D

Hej dziewczynki ;-) wpadłam się przywitać i podzielić radością - otóż potwierdzono nam że będziemy mieć chłopczyka. Wcześniej nie dawało mi to spokoju. Dzidzia jest dość mała ale mieści się w normie i może to i lepiej że taka mała... to łatwiej może urodzę. Oliwkę urodziłam w 38 tyg. i ważyła 2680 g a teraz wygląda jakby miała grubo ponad 3 latka.
A ostatniej nocy śnił mi się mój przyszły poród i był po prostu wymarzony: szybki, bezbolesny i prawie niezauważalny.... :-p;-) Może dlatego mam dzisiaj taki dobry humor. Wam też życzę fajnych humorków...:tak::-D

Ja tez mam takie bóle jak przy miesiaczce coraz częsciej a wczoraj wieczorem to juz mnie tak bolało że myslalam że obudze mame i pojade do szpitala ale dzisiaj niby przeszlo chociaż tez jeszcze pobolewa i mala sie mniej rusza ale mam nadzieje ze nie zaczne jeszcze rodzic bo jednak 33tydzien to troszke za wczesnie...

reklama
Niesia - gratuluje i cieszymy sie razem z Toba, ze bedzie chlopczyk:-D Oj, oby wszystkie nasze porody byly takie jak ten w Twoim snie.:-D

Qrcze, ja mam niby potwierdzona dziewczynke juz od kilku miesiecy, a wiekszosc znajomych, z ktorymi sie spotykam z uporem maniaka twierdzi, ze bedzie chlopak... To by dopiero byla niespodzianka przy porodzie!:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry