Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej Dziewczyny!
Mnie dziś czeka skopany dzień po przeryczanej nocy.
Oczywiście nie zdałam prawka po raz trzeci, a egzaminator okazał się wielkim chamem....Najgorsze że na to prawko tyle pieniędzy ubywa (każdy kolejny egzamin 112 zł plus dodatkowe godz. z czego każda 40 zł-i to teraz kiedy są ważniejsze wydatki...) i nerwów (martwię się, że tak stresuję Dzidziusia)...
No ale trudno....widocznie tak ma być.
Rzuciłam zaklęcie na egzaminatora- "żeby mu do końca życia nie staną"ł
Mam nadzieję, że macie lepsze humorki.
Pozdrawiam

!!!!!Myslę ,że dasz rade i ,że cie troche pocieszyłam

.A duzo by tu pisac na ten temat kochana.............:-A w jakim mieście zdajesz?Hej. Dzięki za wsparcie, ale uwierz mi że do trzeciego to już się na luzie podejść nie da, po pierwszym też się śmiałam. A teraz dochodzi jeszcze ta presja, że mogę już na prawdę nie zdążyć przed porodem...

ktoś ma jakieś wiadomości?
bo normalnie nie ma dnia i godziny zeby nie mial czkawki...a moze te nerwy dzisiaejsze na niego wplynely?? albo sie szykuje?? bo wychodzi mi czop nareszcie..

a tak strasznie leje mi sie z piersi ze jak nacisne to sika..dziewczyny czy wy czujecie takie delikatne chyba skurcze ,takie uczucie nadejścia miesiączki ale trwa to może pól minuty ,wczoraj tak mialam kilka razy i dziś też to poczulamto znaczy że moje wnetrze przygotowuje sie do ważnego wydarzenia ? ale to chyba normalne prawda?
![]()