reklama

Majóweczki 2008

Hej. Dzięki za wsparcie, ale uwierz mi że do trzeciego to już się na luzie podejść nie da, po pierwszym też się śmiałam. A teraz dochodzi jeszcze ta presja, że mogę już na prawdę nie zdążyć przed porodem...

reklama
Hej Dziewczyny!
Mnie dziś czeka skopany dzień po przeryczanej nocy.
Oczywiście nie zdałam prawka po raz trzeci, a egzaminator okazał się wielkim chamem....Najgorsze że na to prawko tyle pieniędzy ubywa (każdy kolejny egzamin 112 zł plus dodatkowe godz. z czego każda 40 zł-i to teraz kiedy są ważniejsze wydatki...) i nerwów (martwię się, że tak stresuję Dzidziusia)...
No ale trudno....widocznie tak ma być.
Rzuciłam zaklęcie na egzaminatora- "żeby mu do końca życia nie staną"ł:-D
Mam nadzieję, że macie lepsze humorki.
Pozdrawiam

Kochana może cie troszkę pociesze ja juz 8 razy podchodziłam i dupa mam 2 lata przerwy bo dla mnie to nrwy niesamowite!Miałam w ciąży zacząc jescze jedno podejscie ale sobie odpsciłam za duze nerwy .potem zrobie nie odpuszcze - tymbardziej,że tyle kasiory poszło...........Już 4 lata zdaje z przerwa 2 letnia bo skada tej kasy nabrac a niestety niektórzy egzaminatorzy jakby sie uwżieli -przynajmniej ma sie takie wrażenie a ja i tak jezdze czasem bo kurde umiem!!!Ale tylko po miescinkach ale bez tego głupiego prawka!!!Sama juz powiedziałam,że sobie chyba kupie!!!!Ale kto by chciała wtedy ze mna wsiadać?A czy ten papier ma jakies znaczenie???:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!!!!Myslę ,że dasz rade i ,że cie troche pocieszyłam:tak::tak::tak:.A duzo by tu pisac na ten temat kochana.............:-(:-(:-(Dobre auto można za ta kase kupic a najgorsze jest czekanoie ponad mc na nastepny egzamin(tak u nas)głupota totalna odrazu powinien byc i już a nie człowiek połowe zapomina!!!!!!!

Hej. Dzięki za wsparcie, ale uwierz mi że do trzeciego to już się na luzie podejść nie da, po pierwszym też się śmiałam. A teraz dochodzi jeszcze ta presja, że mogę już na prawdę nie zdążyć przed porodem...
A w jakim mieście zdajesz?
Mi się akurat trafiło godzina szczytu we Wrocławiu, masakra, tramwaje, ludzie łażacy jak święte krowy, nieuważnie cofający przede mną kierowcy, nie działające światła na wiekszym skrzyżowaniu, jeżdżące karetki,nic takiego nie zdarzało się wcześniej jak miałam jazdy, a w dzień egzaminu wszystko jakby pod górkę,
Będzie dobrze;-);-)

Czesc Majoweczki!

Kathy - ja mam to samo od kilku dni - bole jak na miesiaczke (dzis jest jeszcze gorzej od rana), czasami w nocy nie moge spac, no i od kilku dni tez mnie porzadnie przeczyszcza... ale wczoraj bylam u gin, szyjka szczelnie zamknieta, wiec nie wiem czy moglyby to byc symptomy zblizajacego sie porodu...

Aneta - nie przejmuj sie tym prawem jazdy... ja zdalam jakies 8 lat temu i tez dopiero za 7mym razem, a zdawal ze mna facet tego dnia, ktory zdal za 13tym razem... Egzaminatorzy sa okropni i oblewaja tylko, zeby kase sciagnac... Najbardziej szkoda w tym wszystkich wydawanych pieniedzy, ktore czlowiek z checia na co innego by przeznaczyl...

A ja wczoraj z Mezem bylismy na zakupach - kupilismy w koncu lozeczko, posciel i wozek, wiec jestem bardzo zadowolona, ze juz nie musze nad tym wszystkim myslec.:-D

Witam, ja też nie moge się dogadać z moimi rodzicami i czasami mam ochotę się już od nich wyprowadzić, ale niestety nie dam sobie rady z Wiktorkiem:-( dzisiaj jedziemy na weekend do teściowej więc chwila oddechu;-) Są kochani ale tak niesamowicie lubią jak ich jest na górze, że nic innego nie dopuszczaja do siebie:wściekła/y:
a u nas ładnie świeci słońce ,że aż rolety musiałam zasłonić

nie wiem czy rozwolnienie to akurat objaw porodu ja tak mialam ze okropnie mnie czyscilo caly tydzien po swietach juz sie cieszylam ze moze sie zacznie a tu teraz wrecz odwrotnie nie moge sie wcale zalatwic.. czasem ide i na sile wysiedze sie bo mnie potem brzuch boli... moja dzidzia dzis sie ty;lko raz ruszala az sie boje czemu jej nie czuje nawet czkawki nie mial co juz calkiem jest dla mnie dziwne:szok: bo normalnie nie ma dnia i godziny zeby nie mial czkawki...a moze te nerwy dzisiaejsze na niego wplynely?? albo sie szykuje?? bo wychodzi mi czop nareszcie..
faktycznie to wyglada jak glut :-D:-D:-D a tak strasznie leje mi sie z piersi ze jak nacisne to sika..

reklama
dziewczyny czy wy czujecie takie delikatne chyba skurcze ,takie uczucie nadejścia miesiączki ale trwa to może pól minuty ,wczoraj tak mialam kilka razy i dziś też to poczulam :happy: to znaczy że moje wnetrze przygotowuje sie do ważnego wydarzenia ? ale to chyba normalne prawda?:blink:

Też tak czasem mam, ale mam nadzieję, że to jeszcze nie TO :baffled:
Dziewczyny, a co się dzieje z AURELIĄ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry