reklama

Majóweczki 2008

Hej Majóweczki - nie nadrobię co pisałyście, wpadłam tylko zrobić przelewy i zameldować, że jestem :tak: Mąż pojechał po Maksa, a ja mam zamiar wykorzystać ten czas i odpocząć trochę.
Wcześniej pojechałam kupować rzeczy do pokoju Maksia - mam nadzieję, że go urządzanie pokoiku zachęci, by w nim zamieszkać.... byłam w Castoramie, Black Red White (stamtąd mam śliczny zielony polarowy koc dla Maksa - zielony to jego ulubiony kolor, i małą poduszeczkę z owieczkami dla zachęty), Jysk i w końcu wylądowałam w Ikei, gdzie kupiłam mu zasłonki, pościel, poduszkę do tej pościeli bo oni przecież mają mniejsze, lampkę na ścianę, fajny kolorowy papier do rysowania, i coś tam jeszcze ale nie pamiętam już ;-) I teraz muszę poleżeć bo plecy bolą a serce wali jak głupie.

Buziaki, zajrzę jak będę mogła. Moze jutro?

reklama
Już mi trochę przeszło...I tak się zastanawiam, czy nie odpuścić sobie tego egz. na po porodzie, bo wczoraj jeszcze martwiłam się o naszego Bąbelka, bo przez ten cały stres miałam ciśnienie ok. 100/160-byłam przerażona, ale dziś już w normie na szczęście.
madamagda w Słupsku (odważna jesteś że w takim wielkim mieście)
kathy Tobie też gratuluję odwagi-ja jestem za duża panikara i bez prawka bym nie wyjechała na ulicę

Dziewczyny
Czy któraś używała krem na rozstępy Pharmaceris? Mam takie okropne rozstępy na brzuchu, udach i piersiach, że mój Ł wygonił mnie do apteki po coś "lepszego", bo do tej pory używałam krem z Ziajki, lub zwykłej oliwki Johnsona (nic nie pomogło).

madamagda w Słupsku (odważna jesteś że w takim wielkim mieście)
Dziewczyny
Czy któraś używała krem na rozstępy Pharmaceris?
Nie miałam innego wyboru bo mieszkam we Wrocławiu.
Ja używam Pharmaceris i nie mam ani jednego rozstępu, ale używam go wieczorem, a rano Oliwka i tak od 2 miesiąca ciąży. Nie ma zmiłuj się.

u mnie smiechu warte tesciu sie opil moja mama przyszla na kawe wkoncu wyladowala na kielichu hahaha tesciowa sie drze na tescia dom wariatow ale smiesznie jest...:tak:
ładny cyrk, ja własnie wyprawiłam teściówkę na odpoczynek do Boszkowa;-) tyle że narazie tylko na weekend, ale w połowie kwietnia jak wyjedzie to wróci dopiero po długim weekendzie:-):-):-)

a co do rozstepow to ja mam okropne ale na szczescie na brzuszku ani jednego..ale tak to cala pupa bodra i uda.... i to takie duze szerokie i az czuc dziury w nich ale kupilam podobno dobry krem ale nie wiem jak sie zwie zaraz znajde pudelko i nic nie pomaga a kolezanka bardzo go zachwalala kosztowal 120zl i stwierdzialam ze zaczne z nimi walczyc po porodze bo teraz jestem juz przegrana z tymi rozstepami...

chcialabym tez ich gdzies wyslac ale tesciowa z tesciem to jak pies z kotem ona nie chce z nim nigdzie wychodzic i jezdzic bo nie ma on umiaru w piciu... i wiecznie sie konczy tak ze on jest nieprzytomny a ona wsciekla jak osa dlatego stwierdzilismy ze po slubie i chrzcinach jedziemy z mezem albo na slowacje albo do czech nad jezioro a pobyt bedziemy chyba przedluzac jak tylko wroci wspomnienie o domu..:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

koncze zaraz ide cos zjec bo taka glodna jestem ze az mnie sciska

Łania Mi z kolei wszyscy mówią że będzie Dziewuszka, a lekarz powiedział, że prawdopodobnie będzie, ale pewien nie jest, więc się na razie pod tym nie podpisuje i tylko mama powiedziała, że chłopczyk. I jak tak wszyscy mówią to sama w to uwierzyłam, że mam w brzuszku córcię.
Tak szczerze to chciałam mieć chyba bardziej chłopca, ale tak sobie myślę, że synka mi kiedyś zabrałaby jakaś kobieta, a córcia to jednak do mamy ciągnie. Chociaż nie ma reguły ...

Aneta ja uzywam od kilku miesiecy kremu Pharmaceris - tego juz na rozstepy a nie na zpaobieganie.I nie wiem jak go ocenic bo czasem mi sie wydaje ze sa bledsze a czasem mam wrazenie, ze nic sie nie zmienilo.Roztepy mi wyszly na piersiach i to na samym poczatku ciazy,zanim zdazylam kupic cos zapobiegajacego.

reklama
mm81
Ja też kupiłam ten na zmniejszanie (silniejszy podobno).
Ze mnie się dziewczyny śmiały że 10 kg to w samym biuście przytyłam (okropne są te moje piersi, a podobno jak się karmi to jeszcze rosną :szok:).
Tak naprawdę to rozstępy, pękające naczynka, cellulit i te wszystkie inne fantastyczne rzeczy, z którymi zmagają się kobiety to w dużej mierze kwestia genetyczna...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry