reklama

Majóweczki 2008

Aneta - co do kremow ja uzywam mustela na przemian z oliwka johnsona i tez jak narazie zaden rozstep mi sie nie zrobil... ale ponoc jak ktos ma cialo, ktore jest podatne na rozstepy to i zaden krem go nie uchroni, nawet ten najdrozszy... ja mam niestety juz kilka sprzed ciazy na udach, zobaczymy co bedzie dalej. A o kremach Mustela slyszalam duzo dobrego.
Co do plci dziecka, to mi wszyscy od poczatku mowili, ze chlopak bedzie, wiec tez sie tak poczatkowo nastawilismy. No ale z dwoch usg wychodzi dziewuszka, wiec wierzymy w ta wersje, a ludzie dalej mi sie upieraja, ze chlopak bedzie, hehe.

reklama
Dziewczyny
Czy któraś używała krem na rozstępy Pharmaceris? Mam takie okropne rozstępy na brzuchu, udach i piersiach, że mój Ł wygonił mnie do apteki po coś "lepszego", bo do tej pory używałam krem z Ziajki, lub zwykłej oliwki Johnsona (nic nie pomogło).

Uzywam go od samego początku ciąży i nie pojawił mi się ani jeden rozstep, a miałam do nich skłonność (w okresie dojrzewania mi się porobiły), a te które są, nawet się jakby troszkę wygładziły.
Naprawdę szczerze polecam ten kosmetyk :tak::tak::tak:

Ja wierzę w genetykę. Moja mama po dwóch ciążach ma malutkie, jaśniutkie niemal niewidoczne rozstępy na biodrach. Ja po pierwszej ciąży - nic. Chociaż przyznam że całą ciążę sie "kremowałam". Na początku kremami na rozstępy a potem przeczytałam gdzieś że ważne jest nawilżanie skóry narażonej na rozciągnięcia. I tak stosowałam oliwkę jeszcze na mokrą skórę. Teraz robię podobnie. Oliwka i balsam nawilżajacy, mama ostatnio kupiła mi jakis krem na rozstepy więc włączyłam go do repertuaru :tak:. A i jeszcze robie 2 do 3x w tyg pilingg.

Kurcze dziewczyny a gdzie jest Anulkaa?????
Prześledziłam i nie ma jej od 19 lutego, :szok::szok: ktoś ma jakieś wiadomości?

No tak i Aurelia się nie odzywa:szok::szok:......................

Ja tez mam takie bóle jak przy miesiaczce coraz częsciej a wczoraj wieczorem to juz mnie tak bolało że myslalam że obudze mame i pojade do szpitala ale dzisiaj niby przeszlo chociaż tez jeszcze pobolewa i mala sie mniej rusza ale mam nadzieje ze nie zaczne jeszcze rodzic bo jednak 33tydzien to troszke za wczesnie...

Ja dziś cały dzień i nie przechodzai mała jakas taka spokojniejsz doszły mi po obiedzie bóle kregosłupa!!!Boli i nie wiem co gorsze?:no::no::no:

Dziewczyny
Czy któraś używała krem na rozstępy Pharmaceris? Mam takie okropne rozstępy na brzuchu, udach i piersiach, że mój Ł wygonił mnie do apteki po coś "lepszego", bo do tej pory używałam krem z Ziajki, lub zwykłej oliwki Johnsona (nic nie pomogło).
[/quote]

ja używam na zmiane z AA mamai ja ale jak ci sie zrobiły to i nalepszy nie pomorze ale smaruj kochana to beda mniejsze a i pamiętajcie aby po porodzie też smarować bo inaczej żdnego efektu nie bedzie .A jak sie zrobi kilka małych to po porodzie beda mniejsze ,myślę ,że ci zejda choc trochę jeżeli nie sa to szerokie pręgi...bo to juz nieodwracalne jedynie rozjasnić:tak::tak::tak:

Troche sie uspokoiłam ,że was tez tak jak na miesiączke boli bo wszystkie nie możemy tak wczesnie rodzić (ja34 tydz.)ale ponoc takie kłucia i bóle jak na miesiączkę to sa niby skurcze przepowiadajace ,które moga sie pojawić 2 do 3 tyg.przed porodem:szok::szok::szok:ale i tak by było za wczesnie!!!!
Dziewczyny to co nas tak boli????:baffled::baffled::baffled:W pierwszej ciąży tak nie miałam dlatego się dziwie i ten ból kregosłupa -przypomina mi sie pierwszy poród....:-D
Trzymajmy sie nie ropzpakowujmy sie jescze -8 miesiąc to nie do porodu:no:.
No mój skarb sie zlitował i robi kolacyjke dla wszystkich i myje mi garki-KOCHANY!!!!
Jak bede we wtorek w szkole rodzenia zapytam połozna czemu nas tak boli -chba ,że sie wczesniej dowiemy czemu!!???:dry:

Kurcze mnie też boli brzuch jak na miesiączkę i to od mniej więcej popołudnia :-(. Najgorsze że nic mi nie przechodzi, a jutro jadę na zajęcia na studia do Wrocławia i w niedzielę też muszę tam być :baffled::baffled::baffled: oby mnie nic nie "złapało", bo nie chcę jeszcze rodzić:no:

Mały Bąbel ma siedzieć w brzuszku do końca kwietnia, a od 1go maja niech robi co chce...

Miłej nocki... pewnie odezwę się dopiero w poniedziałek, bo wieczorami wracam skonana z zajęć... już powoli nie daję rady wysiedzieć tam tyle godzin, a do tego godz. w samochodzie w każą ze stron :-(, ale nie narzekam, bo przynajmniej jeszcze moge prowadzić ;-)

Najgorsze ,że mnie od 8 00 rana boli:-(:-(:-(i nie przestaje ani na chwile -tak mecze sie cały dzień mam dosyćććć!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Zobacze co rano bedzie -czuje sie jakbym miała na dniach okres dostac -tak zawsze miałam przed miesiączką ale do cholery teraz jeje nie mam:angry::angry::angry::crazy:!!!
Troche mnie to przeraz bo nie wiem od czego tak boli przecież macica juz się chyba dostatecznie powiększyła i nie zrbi sie wieksza bo wczesniej mnie bolała jak rosła a teraz .........sama nie wiem:confused::confused::confused:
Jakbym się nie pojawiała to dobrej nocki babeczki!!!;-).:tak:

reklama
Własnie pobawiłam sie w programie od Dotkass i zmienilam sobie avatara -dlatego musicie się przyzwyczaić.....
Ja zreszta\ą tez nie lubie zmian ale ciągle to samo miałam....:happy:
No to tak pomiedzy.....Gdzie wszystkie????Spac poszły???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry