reklama

Majóweczki 2008

Witam kochane !!!
Witam Iwonkę !!!Fajnie,że już jesteś z nami!!!:tak::tak::tak:
Mi dziś wkońcu trochę bóle przeszły ale wczopraj nie obyło się bez no spy i gorącej kąpieli -pomogło dopóki z niej nie wyszłam.....A tak było miło-ból zniknż jak reka odją!:-D.
Jestem sobie dzi ś u mamy robimy razem obiad narazie wysłałam małego aby poszedł z babcią na miasto po zakupki bo mi strasznie nerwów napsuł rano i musze się wyluzować:baffled:Nie wolno sie denerwować bo mi sie wtedy niunia nie rusza!
A pozatym maam teraz sama zosta ła w 3 pokojowy m mieszkanku jak palec -tata i brat za granica a jej towarzystwa dotrzymuje pies!:-D:-D:-DNo i my od czasu do czasu.
Puchatko święta racja skłonośc do rozstepów jest też genetyczna no i to dużo też od hormonów zależy.Moja mama po nas ma tylko ma le na biodrach a brzuch czysty i płąski -czasem jeje zazdroszcze bo ona nie ma cellulitu ani małęgo!!!!!A ma 50 lat!!w tym roku!!A mi sie strasznie w ciąży powiekszy ł:-(:-(:-(:szok:Tyle ,że jak tylko urodze odrazu nalepsze kremy w ruch i rolletic obowiążkowo:tak:Niech choć troche zejdzie -ja latem tylko spodenki i spódnice bo inaczej sie gotuje a jak bedą takie nogi pomarszczone to jak ja bedę wyglądałą???:baffled::baffled::baffled:A kiedyś przecież nasze mamay nie zabardzo miały czym sie smarować a niektóre wcale nie maja rozstepów .Moja koleżanka sie nie smarowała -roztyla sie 20 kg a brzuszek czysty -nie wspomne ,że miałą balonaą tyłek powiekszył sie z 3 razy :szok::szok::szok:Z tym ,że już na tym tyłku to coś tam ma haha!!!Jakiś pare rozstepów .Ale ja mysle ,że najwa żniejsze na brzuchu nie mieć .Kuzynka w moim wieku po dwójce dzieci ma skóre na brzuchu jak stara babcia a szczuplejsza jest odemnie!Wcale się nie smarowałą -bo niby po co\?Są tacy co się nie przejmują i nie dbaja o to -może to i lepiej ???
Ja tam jescze brzuch pokazuje -choććby na basenie także musze dbać a co z tego wyjdzie -zobaczymy po ciąży...Tylko te słodycze:crazy::crazy::crazy:

reklama
Czesc Majoweczki,

U nas jeszcze jakies 4 tygodnie zostaly,ale dzidzia chyba sie zaczyna wstawiac do macicy,bo do toalety czesciej,ale chociaz juz nie uciska pluc... Tylko krocze pobolewa i biodra,nie dosc ze sie kolysze jak kaczka,to jeszcze ten bol... Czy ktoras tez tak ma?
Ja tez tak mam, lekarz stwierdził na ostatni USG że malutka wstawiła nisko główkę w kanał rodny już jak do porodu, także bolą mnie pachwiny, biodra i często czuję kłucie w szyjce.:zawstydzona/y:

Jestem dziewczynki już w domu....
Bardzo się z tego cieszę, aczkolwiek wyszłam na własną prośbę. W miarę nadrabiania zaległości na BB, opiszę Wam wszystko. najważniejsze, że Mikołajek jest dalej w brzuszku i ma się dobrze:-). Ja troszkę gorzej, tylko psychicznie muszę dojść do siebie.

Witam wszystkie majoweczki!!!! Oj tak czytam i widze ze kazda z nas ma podobne problemy ostatnio, ja tez przez dwa dni czulam taki bol jak na miesiaczke, naszczescie wszystko mi juz przeszlo bo tez zaczynalam sie bac. Jak narazie leniu****e na calego :-)

reklama
Wiatmy Aurelie !
Ale czy dobrze zrobiłaś ,że wyszłaś?ą wogóle jaki powód pobytu w szpitalu dokładnie???Ja chyba bym sie bała wyjść ale jesteś wdomu to też leżysz:tak:
Ja już po rosołku i zaraz kotlety smarze ale jescze troche niech sie ułoży troszkę:-D
Widze dzień leniucha na całego - umnie piekna pogoda ale sie nigdzie nie wybieram bo sama niby?Dlaczego.....
Chyba już zawsze tak bedzie nas mało w weekend hę?
No sama do siebie gadać nie bede spadam nara!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry