Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Witam kochane !!!
Witam Iwonkę !!!Fajnie,że już jesteś z nami!!!

Mi dziś wkońcu trochę bóle przeszły ale wczopraj nie obyło się bez no spy i gorącej kąpieli -pomogło dopóki z niej nie wyszłam.....A tak było miło-ból zniknż jak reka odją!
.
Jestem sobie dzi ś u mamy robimy razem obiad narazie wysłałam małego aby poszedł z babcią na miasto po zakupki bo mi strasznie nerwów napsuł rano i musze się wyluzować
Nie wolno sie denerwować bo mi sie wtedy niunia nie rusza!
A pozatym maam teraz sama zosta ła w 3 pokojowy m mieszkanku jak palec -tata i brat za granica a jej towarzystwa dotrzymuje pies!

No i my od czasu do czasu.
Puchatko święta racja skłonośc do rozstepów jest też genetyczna no i to dużo też od hormonów zależy.Moja mama po nas ma tylko ma le na biodrach a brzuch czysty i płąski -czasem jeje zazdroszcze bo ona nie ma cellulitu ani małęgo!!!!!A ma 50 lat!!w tym roku!!A mi sie strasznie w ciąży powiekszy ł:-
-
-
szok:Tyle ,że jak tylko urodze odrazu nalepsze kremy w ruch i rolletic obowiążkowo
Niech choć troche zejdzie -ja latem tylko spodenki i spódnice bo inaczej sie gotuje a jak bedą takie nogi pomarszczone to jak ja bedę wyglądałą???

A kiedyś przecież nasze mamay nie zabardzo miały czym sie smarować a niektóre wcale nie maja rozstepów .Moja koleżanka sie nie smarowała -roztyla sie 20 kg a brzuszek czysty -nie wspomne ,że miałą balonaą tyłek powiekszył sie z 3 razy 

Z tym ,że już na tym tyłku to coś tam ma haha!!!Jakiś pare rozstepów .Ale ja mysle ,że najwa żniejsze na brzuchu nie mieć .Kuzynka w moim wieku po dwójce dzieci ma skóre na brzuchu jak stara babcia a szczuplejsza jest odemnie!Wcale się nie smarowałą -bo niby po co\?Są tacy co się nie przejmują i nie dbaja o to -może to i lepiej ???
Ja tam jescze brzuch pokazuje -choććby na basenie także musze dbać a co z tego wyjdzie -zobaczymy po ciąży...Tylko te słodycze

Witam Iwonkę !!!Fajnie,że już jesteś z nami!!!

Mi dziś wkońcu trochę bóle przeszły ale wczopraj nie obyło się bez no spy i gorącej kąpieli -pomogło dopóki z niej nie wyszłam.....A tak było miło-ból zniknż jak reka odją!
.Jestem sobie dzi ś u mamy robimy razem obiad narazie wysłałam małego aby poszedł z babcią na miasto po zakupki bo mi strasznie nerwów napsuł rano i musze się wyluzować
Nie wolno sie denerwować bo mi sie wtedy niunia nie rusza!A pozatym maam teraz sama zosta ła w 3 pokojowy m mieszkanku jak palec -tata i brat za granica a jej towarzystwa dotrzymuje pies!

No i my od czasu do czasu.Puchatko święta racja skłonośc do rozstepów jest też genetyczna no i to dużo też od hormonów zależy.Moja mama po nas ma tylko ma le na biodrach a brzuch czysty i płąski -czasem jeje zazdroszcze bo ona nie ma cellulitu ani małęgo!!!!!A ma 50 lat!!w tym roku!!A mi sie strasznie w ciąży powiekszy ł:-
Niech choć troche zejdzie -ja latem tylko spodenki i spódnice bo inaczej sie gotuje a jak bedą takie nogi pomarszczone to jak ja bedę wyglądałą???

A kiedyś przecież nasze mamay nie zabardzo miały czym sie smarować a niektóre wcale nie maja rozstepów .Moja koleżanka sie nie smarowała -roztyla sie 20 kg a brzuszek czysty -nie wspomne ,że miałą balonaą tyłek powiekszył sie z 3 razy 

Z tym ,że już na tym tyłku to coś tam ma haha!!!Jakiś pare rozstepów .Ale ja mysle ,że najwa żniejsze na brzuchu nie mieć .Kuzynka w moim wieku po dwójce dzieci ma skóre na brzuchu jak stara babcia a szczuplejsza jest odemnie!Wcale się nie smarowałą -bo niby po co\?Są tacy co się nie przejmują i nie dbaja o to -może to i lepiej ???Ja tam jescze brzuch pokazuje -choććby na basenie także musze dbać a co z tego wyjdzie -zobaczymy po ciąży...Tylko te słodycze