reklama

Majóweczki 2008

reklama
No fakt dzisiaj tutaj straszna cisza :) Ja wlasnie siedze i szukam lozeczka dla mojej malutkiej. Kupilam juz lozeczko turystyczne ale jakos coraz bardziej jestem jednak za drewnianym, sama nie wiem co robic:-( Co do golenia to lepiej nic nie mowcie :-D Ostatnio probowalam sobie poradzic sama,wyszlam z wanny po 2 godzinach zmeczona jak po jakims maratonie a efekt...marny :)

A musze sie pochwalic ze dziewczyna ktora urodzila te 5tke dzieci jest z kielc tylko ze u nas nie sa tak szpitale przygotowane na przyjecie tych dzieci i w 3 mieisacu ciazy byla wyslana do Krakowa zeby tam lezala do konca ciazy...:tak::tak::tak: fajnie ze juz urodzila byle teraz dzieci byly zdrowe i szybko wracali do Kielc... jej siostra w naszej regionalnej gaziecie prosila o pomoc jesli sie da...

hahaha jesli chodzi o golenie to ja daje sobie sama rade jedynie maz mnie czasem poprawia... ja sobie siadam na wannie i na przeciwko mam lustro wiec nie mam takiego problemu hahahaha :laugh2::laugh2::laugh2:gorszy mam z nogami bo nie moge maszynka do kostek siegnac...:baffled::baffled:

Ja tez nie widze ama szynka i lusterkiem manewrowac to nic by z tego nie wyszło a do gina jakos trzeba iść a ja juz mama spory busz -mąż się nawet nabija:-D:-D:-D
a nogi sama gole no bo by mnie pozacinał,a do kostek jakos dosiegam :-D:-D:-D
No jem i lece zaraz póki ie zasną mi meżuś:tak::laugh2:.No ciekawe co u Natalii???Może wyszły już???
Jakbym sie nie pojawiła ponownie to znaczy ,że wylądowaliśmy w łóżku:-):-D
W takim razie w razie czego DOBRANOC!!!!:rofl2:

Wpadłam na chwilkę.
Ze 2 godziny temu dopadł mnie ostry ból w dolnej prawej części miednicy, nie mogłam się wyprostować i chodzić. Jak już wstałam dopadła mnie biegunka, przeczyściło mnie, troszkę sie wystraszyłam bo wiem że to są objawy zbliżającego się porodu, zwłaszcza że wczoraj miałam mdłości. Ale już przesżło, dzidzia porzadnie się rozpycha w brzuszku.
Idę więc lulu, mam nadzieję że noc będzie spokojna Dobranoc kochane.

A co do golenia to ja sobie jakoś radzę sama z lusterkiem, mężowi bała bym się dać taką odpowiedzialną fuchę hehe:tak::-D

Witam:-)

U mnie dzisiaj ładnie słoneczko świeci więc pewnie cały dzień poza domkiem będę o ile się uda. w ogóle to mi jakoś słabo dzisiaj nie wiem dlaczego coś ostatnio zaczynam się gorzej czuć ale mam nadzieję że to przejdzie

Pozdrawiam i miłego dnia życzę:happy:

Witam Was,
widzę, że dziś pierwsza jestem na majówkach ale dziwnie:-D, wiem wiem weekend przecież mamy i każda spędza jak tylko może w 100% ze swoimi połówkami.
My już po śniadanku, mąż pojechał do teściów, więc my zabieramy się za układanie ciuszków do nowej komody. Wczoraj mąż złożył małej szafę, komodę i łóżeczko. Niech te zapachy mabli wyjdą jak najszybciej, bo cały czas czuć nowośćią;-).

Nie pisałam nic jak po wizycie na 3d, więc mała przez dwa tygodnie przybrała 500 gr teraz w 33tc waży 2260 gr, lekarz mówi, że dzidzia będzie chyba spora bo już wykracza poza siatkę centylową. Przewidywana waga przy porodzie to 3800 gr:-D:szok:. Malo tego zmierzyl jej stope i powiedzial zeby z bucikami sie wstrzymac, jej mala wielka stopka ma 7 cm :-D:-D.
MILEGO DZIONKA MAMUSIE:-):-):-)

reklama
Witam w leniwy niedzielny poranek!!!
Ja juz miałam pobudke o 7:30!!!Przez małego -przyszedł i obudził nas ,nawet w ndz.nie da pospać dłużej....:crazy::-D!Ale my juz przynajmniej po śnieadanku i mąż mi zmywa hihi:tak::-p.Dziś na obiadek nas teściowa zaprosiła -także mam z głowy uff:happy::laugh2:a mój szwgier ma dzis urodzinki i musimy jechać poważny wiek -kończy 8 lat
:laugh2::laugh2::laugh2:Myślę,żę wrócimy wieczorem pewnie i bede padnieta!!!Także miłego popołudnia!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry