Aleksandra Górska
Fanka BB :)
dziewczyny powiecie czemu mi na sówaczku pisze 32 tydzien jak na pierwszej stronie bb obliczam sobie ktury tydzien mam to jest 33 i 2 dni a na suwaczku zupełnie co inego wyskakuje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi też zawsze wyprzedza koło tygodniadziewczyny powiecie czemu mi na sówaczku pisze 32 tydzien jak na pierwszej stronie bb obliczam sobie ktury tydzien mam to jest 33 i 2 dni a na suwaczku zupełnie co inego wyskakuje

Madziu moja Zosieńka w 30 tc ważyła 1800 gr. :-)
Madziu, ja też już na to patrzyłam, a niech rośnie zdrowie jest tu najważniejsze, widocznie taka ma być i już, ja się śmieje z tego bo czym tu się martwićJa jutro idę do Bloka to zapytam właśnie jak to będzie ze mną cc czy sn, za każdym razem mówią że cc ale na 100 % nikt mnie nie zapewnia, no więc wole to teraz ustalić.
Polu mi się wydaje że twoja niunia normalna, ja miałam USG w 32 tyg mała ważyła 2063 kg i mieści się w 50 centylu, lekarz mówił że średniak.

No własnie jakby nie rosła to byśmy się dopiero martwiły, a tak zdrowe, dorodne córeczki nam rosną ;-);-);-)Madziu, ja też już na to patrzyłam, a niech rośnie zdrowie jest tu najważniejsze, widocznie taka ma być i już, ja się śmieje z tego bo czym tu się martwić![]()
poszlismy z mezem do sklepu a tam cala zgraja takich nic nie robow po 18 19 lat i do nas z tekstem ze becikowe dla piatki to 20 tysiecy itd....Paweł sie wkurzyl cos im powiedzial ale ja mu mowie ze nie warto z takimi debilami rozmawiac
w ogóle ja sobie nie wyobrazam zeby ktos z moich lat takich dymów szukal a przeciez to tylko kilka lat róznicy jeszcze wzieli sobiwe kupili psa amstafa i tak go szkola ze az strach i dziwota ze psy sie na ludzi rzucaja