reklama

Majóweczki 2008

reklama
Ja jutro idę do Bloka to zapytam właśnie jak to będzie ze mną cc czy sn, za każdym razem mówią że cc ale na 100 % nikt mnie nie zapewnia, no więc wole to teraz ustalić.
Polu mi się wydaje że twoja niunia normalna, ja miałam USG w 32 tyg mała ważyła 2063 kg i mieści się w 50 centylu, lekarz mówił że średniak.
Madziu, ja też już na to patrzyłam, a niech rośnie zdrowie jest tu najważniejsze, widocznie taka ma być i już, ja się śmieje z tego bo czym tu się martwić:-D:-D

Aurelia masz racje lezenie na patologi bez wiekszej potrzeby to naprawde stresujace przezycie co innego jak dzidzia zgrozona ale mimo wszystko co sie tam naoglada to jeszcze gorzej na dzidzie wpływa dobrze ze mozesz w domku na nia poczekac:happy:

Hej dziewczynki a dlugo nie pisalam bo nie mialam internetu odpoczywalismy sobie z mezem a poza tym popralam dzidziusiowe ciuszki i przygotowalam torbe do szpitala mam nadzieje ze trzymacie sie wszystkie 2w1 jak nadrobie cos napisalyscie to sie dowiem co u was :-):-)

reklama
Wiecie co na co teraz sobie juz nie takie gówniarze pozwalaja to az sie cos gotuje :wściekła/y:poszlismy z mezem do sklepu a tam cala zgraja takich nic nie robow po 18 19 lat i do nas z tekstem ze becikowe dla piatki to 20 tysiecy itd....Paweł sie wkurzyl cos im powiedzial ale ja mu mowie ze nie warto z takimi debilami rozmawiac :crazy: w ogóle ja sobie nie wyobrazam zeby ktos z moich lat takich dymów szukal a przeciez to tylko kilka lat róznicy jeszcze wzieli sobiwe kupili psa amstafa i tak go szkola ze az strach i dziwota ze psy sie na ludzi rzucaja
Dodajmy ze to wies i kiedys mozna bylo robic co sie chcialo nic ci nie grozilo a teraz to strach wychodzic juz kilka razy sie przekonalismy
Oczywiscie nie wszyskim odbilo z tych młodych ale chyba coraz wiecej takich przypadków jest

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry