reklama

Majóweczki 2008

I ja witam serdecznie. U mnie słoneczko i 7 stopni.Ja ostatnio mam problemy ze spaniem:baffled:Jak się kładę to mnie wszystko boli i i nie mogę zasnąć.Ale jakoś trzeba dać radę;-)Pozdrawiam i życzę miłego dnia:)

reklama
Ja też już na nogach:-)

Pogoda u mnie nie za bardzo pochmurno i pada wiec za chwile pojadę tylko na pocztę i do sklepu i kładę się do łóżeczko bo mnie jakieś chorubsko bierze:baffled: od wczoraj mnie gardło trochę boli i katar mam ale już zaczynam się leczyć domowymi sposobami:happy:

Miłego dnia życzę:-)

Czesc Majoweczki!

U nas piekna pogode jak narazie. Zaraz ide spacerkiem na basen, tylko sniadanie zjem...

Wiktoria - a o co chodzi z tym Oilatum? Bo wlasnie chcialam zakupic do kapieli, bo wydawalo mi sie, ze ulatwi to sprawe kapieli - nie trzeba namydlac... zreszta tak nam mowili w szkole rodzenia, no a teraz zaczynam sie zastanawiac...

Dziewczyny, a jakie serie kosmetykow dla dzidzi zakupilyscie? No i co trzeba kupic... I jakie specyfiki, zeby nie bylo podraznien od pieluch? Nam polecali Alpika krem, ale jeszcze nie zakupilam...

Milego dnie Dziewczyny.

Łaniu myśle że co do kosmetyków to tak na prawde nie da sie polecic... mój pediatra mówi tak: to co używasz sama kup dziecku... ja mam wszystko z nivea. Ja np. przy Wiktorze nigdy nie używałam oliwki i pudru (zasypki) ale bez "linomag'u" nie mogłam sie obejść ;-)

Cześć Kochane,

Nie było mnie kilka dni, więc musze nadrobić co żeście naskrobały...

U mnie pogoda przepiękna i za bardzo nie będę siedziała przy kompie

Ja jutro mam szkołe rodzenia i bedziemy kapać lale ,mąż obiecal ,że da rade zdążyć także idziemy razem .Troche za wczesnie te zajecia bo o wpóldo piątej a niektórzy jescze pracują:crazy:.
Co do kosmetyków to ja nie wiem sama juz jakie kupić aby były dobre taki wybór,że hoho,...
Ja oliatum nie używałam tylko emolium bo mój Oliwier ma taką sucha skóre ale dobre jest i kremu używamy bo ma suchą twarz a jak w tym olejku się kąpał nie trzeba mydłem ani niczym juz sie namydlać bo ten płyn pozostawia taka warstwe ochronna na skórze -tylko czasem przeciez mydła trzeba uzyć b:-Do jak to sie nie podmyc tymbarzdiej dziecku ptaszka :laugh2::laugh2::laugh2:A wogóle mój mały ma ostatnio jakies problemy boi ciągle go swedzi ,nie wiem czy zatarł czy co?Stosujemy wtedy RYWANOL do przemywania.Ja myślę ,że też sobie mógł brudna raczką zatrzeć jak siusiał:-(:-(:-(Biedny meczy sie czasem mówie wam.....:happy:
Pozatym ja tez mam nadzieje ,że z tych chmur wkońcu sie cos przebije....

Oj nie, nie mam siły czytać...mam nadzieję, że nie strzelę jakieś gafy przez to :zawstydzona/y:

Z tego co zauważyłam, to Aurelia juz jest w domciu super, uważaj na siebie

Nie chce mi się czytać, tym bardziej, że taka ładna pogoda i wogóle jakos od kilku dni markotna jestem i nic mi się nie chce, brzuch mam już tak nisko, że jak siadam to na udach mi leży

Idę zrobić sobie śniadanko

Cześć Majóweczki!!!

Nadrobiam, co przez weekend napisałyście.
Aurelia cieszę się, że jesteś już w domku.
Polka super, że Zosieńka jest zdrowa... to najważniejsze :tak::tak::tak:

Od piatku boli mnie brzuch, jak na miesiączkę i za bardzo sobie nie moge z tym poradzić, ani No-Spa ani Spasmofen mi nie pomagają :baffled:

Pogoda za oknem: FATALNA!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nic mi się nie chce

reklama
Dotkass mam pytanie.Czy Ty pralas w pralce ochranaicze do lozeczka z tej poscieli od mamo tato ??? Nie wiem czy to sie nie pogniecie za bardzo w pralce,a w rekach mi sie nie chce tego prac wiec moze mi doradzisz.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry