Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Nie pisałam nic jak po wizycie na 3d, więc mała przez dwa tygodnie przybrała 500 gr teraz w 33tc waży 2260 gr, lekarz mówi, że dzidzia będzie chyba spora bo już wykracza poza siatkę centylową. Przewidywana waga przy porodzie to 3800 gr
. Malo tego zmierzyl jej stope i powiedzial zeby z bucikami sie wstrzymac, jej mala wielka stopka ma 7 cm 
.
MILEGO DZIONKA MAMUSIE:-):-):-)[/quote]
No to spora kruszyna!!!!Moja w 33 miała wage 1700g i pewnie nie za dużo do porodu przybierze bo lekarz stwierdził,że jest z tych "small baby"czyli bedzie mała -takiego określenia teraz używaja

.Ale stopa 7 cm???Toszto wielka!!!

Pewnie długa i chuda co?teraz ide na wizyte 14 .04 to napisze ile podrosła
ale pewnie nie dużo....Bo lepiej mniejsze urodzić niz takiego kabana!!!

Ale wcale nie powiedziane ,że twoja bedzie tyle ważyła ,usg sie mylą i to najlepsze nawet -dosyc często.No pa narazie dziewczyny lece:-).

. Malo tego zmierzyl jej stope i powiedzial zeby z bucikami sie wstrzymac, jej mala wielka stopka ma 7 cm 
. MILEGO DZIONKA MAMUSIE:-):-):-)[/quote]
No to spora kruszyna!!!!Moja w 33 miała wage 1700g i pewnie nie za dużo do porodu przybierze bo lekarz stwierdził,że jest z tych "small baby"czyli bedzie mała -takiego określenia teraz używaja

.Ale stopa 7 cm???Toszto wielka!!!

Pewnie długa i chuda co?teraz ide na wizyte 14 .04 to napisze ile podrosła
ale pewnie nie dużo....Bo lepiej mniejsze urodzić niz takiego kabana!!!

Ale wcale nie powiedziane ,że twoja bedzie tyle ważyła ,usg sie mylą i to najlepsze nawet -dosyc często.No pa narazie dziewczyny lece:-).

Mam fałde nad blizna ..i prawdopodomnie mi ja wytną ..tak mówił gin