reklama

Majóweczki 2008

Witamy cię Aurelko! Cieszymy się że jesteś już z nami.:-):-):-)
Ja ugotowałam żurek, kotleciki mielone, ziemniaczki z koperkiem i suróweczkę z kapusty kiszonej, już wszystko wchłonełam hehe:tak:
Mąż się położył bo sie zatruł biedaczek i wymiotował cały czas w pracy.:sorry2: Musze sie nim zaopiekować :tak: przyniósł nawet kwiatuszka dla mnie, co mu się zdarza tylko od święta, a dzisiaj żadnej okazji chyba nie ma:dry: cos mi tu śmierdzi hihihi

reklama
[
Mąż się położył bo sie zatruł biedaczek i wymiotował cały czas w pracy.:sorry2: Musze sie nim zaopiekować :tak: przyniósł nawet kwiatuszka dla mnie, co mu się zdarza tylko od święta, a dzisiaj żadnej okazji chyba nie ma:dry: cos mi tu śmierdzi hihihi[/quote]

No własnie mój też od święta by przyniósł -przyjrzyj sie mu bliżej może co kombinuje...:-D:-D:-D
Ja ide te kotlety mielone smarzyć -dziś z pieczarkami ,ziemniaczki,i buraczki -mniam:yes::yes::yes::rolleyes2:
PS.przykro mi ,że twój małżonek się zatruł coś okropnego smae meki:szok::szok::szok:

No własnie mój też od święta by przyniósł -przyjrzyj sie mu bliżej może co kombinuje...:-D:-D:-D
Hehe może coś zbroił, :evil::oo2: spróbuję wywęszyć.
A tymczasem idę wziąć kąpiel, w końcu mam chwilę dla siebie, bo tak mąz zawsze mi się wpakowuje do wanny i choć jest ona duża, to już niezbyt wystarczająca dla nas dwóch tzn trzech ;-)
Smacznego Kathy:tak:

Witam szanowne Panie. U nas pogoda do duszy , od rana padal śnieg z deszczem,tragedia. Myślałam,że na spacer z mężem wyjdziemy a tu nici. No ale mąż kupił farbe i maluje pokój , który ma być na biuro przeznaczony. Jak już ten bedzie urządzony, będziemy mogli od córeczki z pokoju powynosic graty i tam poustawiac i będzie wszystko gotowe dla mojego maleństwa...
Życzę miłego dnia i weekendu :);-)

hym widze ze sie cos ruszyło ja zaraz ide zjesc pyszna buraczkowa której nie jadłam cały rok czyli odkad tu jestem i dopiero dzisiaj znalazłam wkoncu buraczki pychodka chyba skocze puzniej po jeszcze to jutro suróweczka bedzie na obiadek

hej no widze ze dzis pustki mnie dzis cos mdli zobaczymy jaka bedzie noc ja dzis wlasnie zjadlam kolacje zrobilam paste jajeczna ze szczypiorkiem i rzodkiewka pychchha:tak::tak:

maluszek dzis sie rozpychal bardzo i tak mnie zgaga meczyla ze myslalam ze juz wkoncu zwymiotuje tak sie strasznie meczylam....

U mnie też się dzisiaj mała rozpycha:-) a myślałam że będzie dzisiaj spokojna zwłaszcza że cały dzień poza domem byłam i duzo chodziłam wiec myślałam że troche pośpi ale jeszcze bardziej się ruchliwa zrobiła:happy:

A słyszałyście o tych piecioraczkach z Krakowa oj nie wiem czy bym dała rade szczerze to wątpie

reklama
U mnie też się dzisiaj mała rozpycha:-) a myślałam że będzie dzisiaj spokojna zwłaszcza że cały dzień poza domem byłam i duzo chodziłam wiec myślałam że troche pośpi ale jeszcze bardziej się ruchliwa zrobiła:happy:

A słyszałyście o tych piecioraczkach z Krakowa oj nie wiem czy bym dała rade szczerze to wątpie

No własnie co takie puchy????
A moja dzi sspokojna siedzi sobie w brzuszku i od czasu do czasu da znać o sobie .Myśl ,że w weekend mężczyxni w domku to i kobitki kożystaja i dlatego takie pustki hihi:-D.
Ja własnie wcinam zupke mleczną i zaraz ide kapu kapu ,mąż ma mnie ogolić tu i ówdzie bo ja już nie dosięgam a ze swoja c.....to po porodzie sie przywitam dopiero :-D:tak:[/FONT][/FONT]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry