reklama

Majóweczki 2008

reklama
a propos rozstepow to mi bardzo odpowiada Gerbera, taki bialo niebieski z kangurkiem. pachnie jak dla dzidziusia, fajnie nawilza, skora wydaje sie byc bardziej miekka. jak na razie nie mam zadnych roztsepow odpukac, ale wiem, ze to moze byc genetyka, moja mama nie miala. zycze powodzenia w walce z i w walce przeciw!

dziewczyny, nie straszcie tymi bolami! ja nic takiego nie mam a jak slysze to u was dosc czesto to sie zdarza. pilnujcie sie i maluszkow, coby za szybko wyjsc nie chcicaly, dbajcie o siebe! trzymam kciuki za was/za nas wszystkie!

Czesc Majoweczki,

Troche mnie nie bylo,ale tyle mialam na glowie,ze czasu na nic... Zakupy do nowego domku,ostatnie dla malucha, przygotowania na przyjazd mamusi no i jeszcze praca... Juz mam dosc,mam nadzieje, ze w przyszlym tygodniu w koncu rozpoczne moj urlopek.
U nas jeszcze jakies 4 tygodnie zostaly,ale dzidzia chyba sie zaczyna wstawiac do macicy,bo do toalety czesciej,ale chociaz juz nie uciska pluc... Tylko krocze pobolewa i biodra,nie dosc ze sie kolysze jak kaczka,to jeszcze ten bol... Czy ktoras tez tak ma?
Aha, we wtorek zapisujemy sie na porod w wodzie...

Troche sie w koncu ochlodzilo,w nocy nawet do 10 stopni spada,chociaz lepiej sie spi...

Witam Majówkowe mamusie:)

Zaniedbałam troszeczkę Was ale mój braciszek kochany ma jakieś zaliczenie i cały czas kompa okupuje. Korzystam dzisiaj z jego nieobecności. Nadrobię później zaległości.
Widziałam, że był temat rozstępów. Mam nadzieję, że ja ich się nie nabawię. Mam już na udach od szybkiego chudnięcia ale na brzuszku mam nadzieję, że mi się nie pojawią. Używam kosmetków Daxa - Perfekta Mama do brzuszka i biustu. Na razie rozstepków nie widać.
Co do bólów brzuszka to jeszcze ich nie mam. Chociaż wydaje mi się, że troszkę mi się obniżył bebolek. Wizytę u lekarza mam ok 21 bo tak mi się zwolnienie kończy. Już nie mogę sie doczekać.

Życzę Wam miluskiego weekendu:)

Hej kochane majowczki!!! Juz jestem w domku cala i dwa w jednym :) W koncu dopiero dzis rano wrocilismy......Bylo super,jestem teraz padnieta.Ide sie wykapac ,rozpakowac,wstawic pranie.....pozniej sie odezwe.Buziaki!

Witajcie majóweczki !!!
Pogoda taka u mnie że tylko zaleć pod kołderką i spac ciemno i pada :baffled: ja na żadne bóle narzekać nie mogę póki co no może poza buntem mojego ciała względem ciągłej wymuszonej pozycji horyzontalnej ale już zostało malutko :tak::tak: co do rozstępów o których toczyła się tutaj dyskusja to ja mam kilka nie za dużych z okresu ciąży i niezła kolekcję tych sprzed w każdym razie skłonność do nich mam jak nie wiem co i jedno co mogę stwierdzić że owszem smarowanie może odrobinkę złagodzić ich pojawianie ale jeśli ktoś już ma je mieć to choćby smarowałby się czystym złotem albo platyną to będą i koniec
Kobietki to tak do wszystkich jak Was niepokoją jakieś bóle czy cokolwiek to po to macie lekarzy nie ma co się sugerować ciągle innymi bo jednak każda ciążą jest inna każde ciało inaczej reaguje zamiast czekać denerwować się i dociekać niewiadomo czego pytać lekarza jak trzeba to pojechać na izbę przyjęć odeślą Was to nic lepiej pojechać tam 5 razy za dużo niż raz za mało:tak::tak:
Miłego i spokojnego dnia :tak::tak::tak::tak:

reklama
Czesc Majoweczki!

Ja bylam rano na badaniu krwi i zawiesc mocz, wyniki w poniedzialek, a w srode lekarz. Brzuch mnie dalej boli jak na okres i coraz gorzej sie spi.

Gloria - porod w wodzie - tez o tym myslalam, niestety w niewielu szpitalach w warszawie daja taka mozliwosc. Co do chodzenia jak kaczka, to mam to samo.:-D Co do boli to podobnie...

Iwonka - no to troszke Wam sie wyjazd przeciagnal, najwazniejsze, ze wypoczelas, wrocilas zadowolona no i 2in1.:-)

Milego weekendu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry