Puchatka
Majowe mamy'08
Iwonko w pracy mam ten komfort że całe biuro mam dla siebie więc nie musze się martwic a szefowi jeszcze nic nie mówiłam powiem mu za jakies 2-3 tygodnie i tak pewnie nie będzie bardzo uszczęśliwiony bo ja sama prowadze biuro naszej firmy ale coż ja sie ciesze z mojej fasolki jak głupia bo sie udało i oby tylko wszystko było dobrze
 na zwolnienie narazie nie zamierzam iść no chyba że poczuję się bardzo źle to może wtedy
 na zwolnienie narazie nie zamierzam iść no chyba że poczuję się bardzo źle to może wtedy
No a gdzie reszta majóweczek mam nadzieję że czujecie sie dobrze i tylko korzystacie z ładnej pogody

No a gdzie reszta majóweczek mam nadzieję że czujecie sie dobrze i tylko korzystacie z ładnej pogody

Na szykuje sobie na obiadek i ide na Rdzemke razem z dzieckiem bo normalnie padam,pobolewa mnie krzyz jak dluzej chodze czy siedze i oczy mi sie zamykaja
Na szykuje sobie na obiadek i ide na Rdzemke razem z dzieckiem bo normalnie padam,pobolewa mnie krzyz jak dluzej chodze czy siedze i oczy mi sie zamykaja
 Na szczescie mi sie udalo:-):-):-):-):-):-)
Na szczescie mi sie udalo:-):-):-):-):-):-) normalnie szok a kibelek ma w drugim końcu budynku więc za każdym razem spacerek
 normalnie szok a kibelek ma w drugim końcu budynku więc za każdym razem spacerek 

TEZ BYM POSZLA SPAC NO ALE PRY MOIM SYNKU JEST TO NIE MOZLIWE
TEZ BYM POSZLA SPAC NO ALE PRY MOIM SYNKU JEST TO NIE MOZLIWE