Karola, powiem Ci że piersi mnie też pobolewają tak od trzech dni, bóle brzucha już mi przeszły, a miałam je tylko jak szłam spać jak bym miała kamienie w środku bo wydawał mi się tak ciężki. To fajnie że nie jestem sama:-)
reklama
basiek3
MAJOWA MAMA 06' majowe mamy'08
dzieki Polka. a rzeczywiscie idziemy łeb w łeb :-);-);-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Basiek wiem doskonale ze przy drugiej ciazy tez szybciej brzuszek rosnie bo miesnie juz rozciagniete i pialam o tym nie raz na watku.
;-)Ale czytalam i o innych powodach i dlatego wspomnialam cos na ten temat

Polka wczoraj na BB czytalam ze dolegliwosci ciazowe pojawiaja sie od 6-8 tygodnia o ile kobieta je wogole bedzie przechodzic
Ja z Vanesska nie mialalm zadnych objawow,oprocz czestego latania do toalety
teraz tez w kolko biegam ,a najgorzej jest w nocy
cycki mnie bola malo nie pekna,staly sie ociezale i urosly;-)Ale dobrze,oby tak ci zostalo i jak naj mniej wszelkich objawow,oprocz pozniej kopiacego dzidziolka w brzuszku
:-)super uczucie dla mnie:-)
;-)Ale czytalam i o innych powodach i dlatego wspomnialam cos na ten temat

Polka wczoraj na BB czytalam ze dolegliwosci ciazowe pojawiaja sie od 6-8 tygodnia o ile kobieta je wogole bedzie przechodzic
Ja z Vanesska nie mialalm zadnych objawow,oprocz czestego latania do toalety
teraz tez w kolko biegam ,a najgorzej jest w nocy
cycki mnie bola malo nie pekna,staly sie ociezale i urosly;-)Ale dobrze,oby tak ci zostalo i jak naj mniej wszelkich objawow,oprocz pozniej kopiacego dzidziolka w brzuszku
:-)super uczucie dla mnie:-)iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Tu jest link do objawow ciazowych z BB i nie tylko
https://www.babyboom.pl/ciaza/zdrowie/objawy_ciazy.html
https://www.babyboom.pl/ciaza.html
https://www.babyboom.pl/ciaza/zdrowie/objawy_ciazy.html
https://www.babyboom.pl/ciaza.html
Puchatka
Majowe mamy'08
no kobietki bez mdłości ja swoje oddam w dobre ręce mocne takie cały dzien potrafią trzymać;-)
Basiek napewno będzie dobrze i fajnie że któras z dziewczyn już Cie troszke uspokoiła
Iwonko może to jednak nie bliźniaki ale gdyby to nic przecież dasz radę i miałabys podwójne szczęście :-)
Polka mnie piersi ewidentnie bolą
a jak w nocy obrócę się nie daj Boże tak że sobie któąś przygniotę to odrazu jestem obudzona
Karola to fajnie że sie dobrze czujesz tym bardziej że tak energia rozpiera Twojego synusia

Minka fajny jadłospis
ja za to odkryłam że zaczynaja mi smakować rzeczy za którymi dotąd nie przepadałam jak np. rosół z makaronem 

aenye sposób na mdłości nieważne jaki byle był skuteczny:-)
reszcie majóweczek po prostu macham :-):-)
Basiek napewno będzie dobrze i fajnie że któras z dziewczyn już Cie troszke uspokoiła

Iwonko może to jednak nie bliźniaki ale gdyby to nic przecież dasz radę i miałabys podwójne szczęście :-)
Polka mnie piersi ewidentnie bolą
a jak w nocy obrócę się nie daj Boże tak że sobie któąś przygniotę to odrazu jestem obudzona
Karola to fajnie że sie dobrze czujesz tym bardziej że tak energia rozpiera Twojego synusia

Minka fajny jadłospis

ja za to odkryłam że zaczynaja mi smakować rzeczy za którymi dotąd nie przepadałam jak np. rosół z makaronem 

aenye sposób na mdłości nieważne jaki byle był skuteczny:-)
reszcie majóweczek po prostu macham :-):-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Odpukac ale chyba nastapila duza poprawa jesli chodzi o biegunke moejgo dziecka,chyba udalo nam sie w koncu zwalczyc ja,no prawie po miesiacu i tak dlugo ale znow oddam jej kal na badanie posiew zeby sprawdzic czy jest ok.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Dziewczyny a miala ktoras z was badanie usg przezpochwowe??????
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
A jakie to uczucie bo ten lekarz do ktorego mialam jutro isc powiedzial ze takie usg mi zrobi i nie wiemczy sie zdecydujeja miałam w 5tyg ;-) i penie teraz też bede miała usg przez pochwę ;-)