reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
To co, można już zacząć prać ciuszki, nie? Ja startuję z praniem na początku marca:-), oj będzie tego prania i prasowania, ale to sama przyjemność.
No właśnie, trochę tego będzie, ale tak jak nie zabardzo mogę się zwykle zabrać za prasowanie naszych ubrań, tak myślę, że jeżeli chodzi o prasowanie maleńkich ciuszków i pieluszek tetrowych, flanelowych i maleńkiej kolorowej pościeli to sama przyjemność- jak napisałaś :-).
Kurcze im bliżej tym bardziej nie mogę się doczekać

Po dzisiejszej nocy- nerwowej przez kociaka, boli mnie brzuch, tak jakoś dziwnie i Niunia się mało rusza, prawie wogóle nie czuję dzis jej ruchów :-(
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
No a my wrocilismy,wniosek o dowod zlozony dla Vanesski.Normalnie teraz sie czeka na dowod kolo 2,3 miesiecy

napisalam podanie o przyspieszenie 

myslalam ze padne wtym urzedzie tak goroco ze szok,dobrze ze bylo gdzie usiasc........zrobilo mi sie slabo i rece zaczely trzesc
Teraz jemy pyszna zupke i chyba sie poloze.
Dziubek dasz rade
ja mimo ze w sobote jak wyszlam ze szpitala to w poniedzialek maz poszedl juz do pracy i cale dnie go nie bylo i tez musialam sobie dac rade sama ze wszystkim.Nie bylo nikogo do pomocy.A w nocy i tak ja wstawalm do dziecka ,bo przeciez maz cyca nie da niestety
;-)
wszystko sobie przygotujesz i tak zebys miala zawsze pod reka np w czasie kapieli i bedzie ok.
:-)
Ola czekamy na wiesci!!!!!!!!!!!!!
Witam nowa mame
:-):-):-):-):-):-)

napisalam podanie o przyspieszenie 

myslalam ze padne wtym urzedzie tak goroco ze szok,dobrze ze bylo gdzie usiasc........zrobilo mi sie slabo i rece zaczely trzesc
Teraz jemy pyszna zupke i chyba sie poloze.Dziubek dasz rade
ja mimo ze w sobote jak wyszlam ze szpitala to w poniedzialek maz poszedl juz do pracy i cale dnie go nie bylo i tez musialam sobie dac rade sama ze wszystkim.Nie bylo nikogo do pomocy.A w nocy i tak ja wstawalm do dziecka ,bo przeciez maz cyca nie da niestety
;-)
wszystko sobie przygotujesz i tak zebys miala zawsze pod reka np w czasie kapieli i bedzie ok.
:-)Ola czekamy na wiesci!!!!!!!!!!!!!
Witam nowa mame
:-):-):-):-):-):-)iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Sylwia moje spodnie ciazowe tez juz za scisle,wlasnie przymierzam sie je wystawic na allegro i sprzedac.
Iwonka - 2-3 miesiace czekania na dowod?? chyba zarty jakies.. dla doroslych gora miesiac, a dla dzieci az tyle??
Aurelia - ja tez wlasnie sie zdrzemnelam... pogoda moze jakas taka sprzyjajaca.
A pozniej faktycznie, w nocy problem ze spaniem bedzie...
Maggi - witaj wsrod Majoweczek.:-)
U mnie na pranie jeszcze za wczesnie.... bo jeszcze nie mam co prac!
I gdzie Ola z wynikami usg??
Aurelia - ja tez wlasnie sie zdrzemnelam... pogoda moze jakas taka sprzyjajaca.
A pozniej faktycznie, w nocy problem ze spaniem bedzie...Maggi - witaj wsrod Majoweczek.:-)
U mnie na pranie jeszcze za wczesnie.... bo jeszcze nie mam co prac!

I gdzie Ola z wynikami usg??
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Łania dla doroslych jest tyle czekania no i dla dzieci wlasnie dzieki podaniu moze sie skroci czas.....a tak jest bo do konca roku ludzie mieli wymienic stare dowody i oczywsicie wszyscy to zrobili na ostatnia chwile lub dopiero teraz i tak dlatego dlugo sie czeka bo nie wyrabiaja sie
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
O rany!!!!!!! Bedziemy trzymac kciuki .Bardzo mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama