reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

To co, można już zacząć prać ciuszki, nie? Ja startuję z praniem na początku marca:-), oj będzie tego prania i prasowania, ale to sama przyjemność:-D.

reklama
To co, można już zacząć prać ciuszki, nie? Ja startuję z praniem na początku marca:-), oj będzie tego prania i prasowania, ale to sama przyjemność:-D.

No właśnie, trochę tego będzie, ale tak jak nie zabardzo mogę się zwykle zabrać za prasowanie naszych ubrań, tak myślę, że jeżeli chodzi o prasowanie maleńkich ciuszków i pieluszek tetrowych, flanelowych i maleńkiej kolorowej pościeli to sama przyjemność- jak napisałaś :-).

Kurcze im bliżej tym bardziej nie mogę się doczekać :baffled:

Po dzisiejszej nocy- nerwowej przez kociaka, boli mnie brzuch, tak jakoś dziwnie i Niunia się mało rusza, prawie wogóle nie czuję dzis jej ruchów :-(

No a my wrocilismy,wniosek o dowod zlozony dla Vanesski.Normalnie teraz sie czeka na dowod kolo 2,3 miesiecy:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:napisalam podanie o przyspieszenie :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:myslalam ze padne wtym urzedzie tak goroco ze szok,dobrze ze bylo gdzie usiasc........zrobilo mi sie slabo i rece zaczely trzesc:shocked2:Teraz jemy pyszna zupke i chyba sie poloze.
Dziubek dasz rade :tak: ja mimo ze w sobote jak wyszlam ze szpitala to w poniedzialek maz poszedl juz do pracy i cale dnie go nie bylo i tez musialam sobie dac rade sama ze wszystkim.Nie bylo nikogo do pomocy.A w nocy i tak ja wstawalm do dziecka ,bo przeciez maz cyca nie da niestety :sorry2:;-):-D wszystko sobie przygotujesz i tak zebys miala zawsze pod reka np w czasie kapieli i bedzie ok.:tak::-)
Ola czekamy na wiesci!!!!!!!!!!!!!
Witam nowa mame:tak::-):-):-):-):-):-)

Sylwia moje spodnie ciazowe tez juz za scisle,wlasnie przymierzam sie je wystawic na allegro i sprzedac.

Iwonka - 2-3 miesiace czekania na dowod?? chyba zarty jakies.. dla doroslych gora miesiac, a dla dzieci az tyle??

Aurelia - ja tez wlasnie sie zdrzemnelam... pogoda moze jakas taka sprzyjajaca.:-D A pozniej faktycznie, w nocy problem ze spaniem bedzie...

Maggi - witaj wsrod Majoweczek.:-)

U mnie na pranie jeszcze za wczesnie.... bo jeszcze nie mam co prac!:-D

I gdzie Ola z wynikami usg??

Łania dla doroslych jest tyle czekania no i dla dzieci wlasnie dzieki podaniu moze sie skroci czas.....a tak jest bo do konca roku ludzie mieli wymienic stare dowody i oczywsicie wszyscy to zrobili na ostatnia chwile lub dopiero teraz i tak dlatego dlugo sie czeka bo nie wyrabiaja sie

GRZESIU, TRZYMAMY KCIUKI I MYŚLIMY O WASZYM SYNKU, MUSI BYĆ DOBRZE!!! BĘDĘ SIĘ MODLIŁA ZA KRZYSIA.
I PISZ DO NAS, JAK ON SIĘ CZUJE, PROSZĘ.

reklama
Do góry