Witam nową majóweczkę Zaglądaj do nas jak najczęściej. Ja jakbym miała chłopczyka to też nazwałabym go kubuś
Zaglądaj do nas jak najczęściej. Ja jakbym miała chłopczyka to też nazwałabym go kubuś  No albo Grzesio... ale u mnie będzie dziewczynka i to najprawdopodobnjiej Zuzia
 No albo Grzesio... ale u mnie będzie dziewczynka i to najprawdopodobnjiej Zuzia 
Do mnie niedługo przyjdą goście. Chociaż ja dzisiaj nie bardzo mam ochotę na odwiedziny. Szczególnie teściowej, która wiecznie mnie namawia do jedzenia i mówi że trzeba jeść za dwoje:/ masakra...

Do mnie niedługo przyjdą goście. Chociaż ja dzisiaj nie bardzo mam ochotę na odwiedziny. Szczególnie teściowej, która wiecznie mnie namawia do jedzenia i mówi że trzeba jeść za dwoje:/ masakra...

, gdzie on to mieści???
, gdzie on to mieści??? a na obiadek będę miała dzis pyzy z mięskiem i surówkę z ogórków kiszonych z cebulką, mniam...pychota
 a na obiadek będę miała dzis pyzy z mięskiem i surówkę z ogórków kiszonych z cebulką, mniam...pychota 

a ja zero ... Moj lekarz przy pierwszej wizycie kazal mi odstawic zele do igieny intymnej niemialam co odstawiac bo i tak ich nigdy prawie nie uzywalam. Mialam bakterie jakies w moczu ale przepisal masc kazal na noc raaz zaaplikowac i na tym sie historia skonczyla
 a ja zero ... Moj lekarz przy pierwszej wizycie kazal mi odstawic zele do igieny intymnej niemialam co odstawiac bo i tak ich nigdy prawie nie uzywalam. Mialam bakterie jakies w moczu ale przepisal masc kazal na noc raaz zaaplikowac i na tym sie historia skonczyla  

Pisz jak najczesciej z nami.
 Pisz jak najczesciej z nami.