_madzia19_
przyszła mamusia
Cześć dziewczyny
Ja tylko na chwilkę bo cały dzień praktycznie przeleżałam bo podbrzusze mnie boli jak się ruszam i czuję takie kłucie w kroczu straszne mam nadzieję że do jutra mi przejdzie a jak nie to będę musiała się wybrać do mojej gin w piątek a nie we wtorek
 mam nadzieję że do jutra mi przejdzie a jak nie to będę musiała się wybrać do mojej gin w piątek a nie we wtorek ale małej chyba nic nie jest bo się rusza ale mimo wszystko wolę poleżeć trochę żeby przypadkiem sie nic nie stało Idę się chyba lepiej dalej położyć a jutrzejsze mycie okien poczeka jeszcze trochę
 ale małej chyba nic nie jest bo się rusza ale mimo wszystko wolę poleżeć trochę żeby przypadkiem sie nic nie stało Idę się chyba lepiej dalej położyć a jutrzejsze mycie okien poczeka jeszcze trochę
Pozdrawiam i dobranoc

Ja tylko na chwilkę bo cały dzień praktycznie przeleżałam bo podbrzusze mnie boli jak się ruszam i czuję takie kłucie w kroczu straszne
 mam nadzieję że do jutra mi przejdzie a jak nie to będę musiała się wybrać do mojej gin w piątek a nie we wtorek
 mam nadzieję że do jutra mi przejdzie a jak nie to będę musiała się wybrać do mojej gin w piątek a nie we wtorek ale małej chyba nic nie jest bo się rusza ale mimo wszystko wolę poleżeć trochę żeby przypadkiem sie nic nie stało Idę się chyba lepiej dalej położyć a jutrzejsze mycie okien poczeka jeszcze trochę
 ale małej chyba nic nie jest bo się rusza ale mimo wszystko wolę poleżeć trochę żeby przypadkiem sie nic nie stało Idę się chyba lepiej dalej położyć a jutrzejsze mycie okien poczeka jeszcze trochęPozdrawiam i dobranoc