reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

a ja już mam @ od dwóch dni. Cieszę się, bo moge znów brac pigułki, ale z drugiej strony to mogłam dostać, jak było zimno, bo leje się ze mnie, jak z kranu :-:)-(, przed porodem miałam bardzo skąpe @, więc nie jestem przyzwyczajona do takiego "potopu"

reklama
a ja już mam @ od dwóch dni. Cieszę się, bo moge znów brac pigułki, ale z drugiej strony to mogłam dostać, jak było zimno, bo leje się ze mnie, jak z kranu :-:)-(, przed porodem miałam bardzo skąpe @, więc nie jestem przyzwyczajona do takiego "potopu"

Ja miałam zawsze obfity @ i ciekawe jak będzie teraz...

Ja czekam już na trzecią @ i boję się bardzo, po ostatnim razie. Trzy dni z życia. Lekarka mi przepisała Jasminelle, zobaczymy, czy plamień nie będę miała. Jutro idę na usg, bo coś jajnik mam powiększony, ale o tym pisałam na odpowiednim wątku.
Dziś u nas skwar masakryczny, byliśmy na dworze od 10 do 12 i wystarczy na dziś.
Lecę robić obiadek, kotleciki z piersi i frytki i tzatziki, mniam.:-D

Ja jeszcze nie dostalam @,zawsze mialam obite i po 7 dni,pierwsza ciaza tego nie zmienila ,mam nadzieje ze teraz bedzie lepiej.
Zjadlam walsnie rosol ktory mial byc wczoraj,ale ze nas na caly dzien wywialo i jedlismy na miescie to zrobilam dzis.Na dworze jeszcze nie bylismy bo skwar ale zaraz sobie wyjdziemy bo juz cienia mamy kawalek na ogrodzie.

Puchatka wszystkiego naj dla Majeczki.

Kerry bylam kiedys w Rabce w domkach campingowych ale to bylo z 14 lat temu.Nie mam zadnych namiarow na noclegi w tych miejsowosciach, ktore wymienilas.Gdyby Was interesowala Wisła to kolega byl w jednym osrodku dosyc tanim i mam nr tel do nich.

Ja sie dostalam teraz dopiero do kompa bo moj malzonek go okupowal i jak zwykle gral sobie,ale i tak zmykam spac bo boil mnie glowa juz 3 dzien a najgorzej na wieczor i tak mam ostatnio co miesiac.
O ku...wa wlasnie mysz przeleciala przez pokoj i poleciala do pokoju Vanesski! To sa uroki mieszkania w domu,drzwi otwarte caly dzien i wlazi wszystko co sie rusza.Malzonek poszedl na polowanie.

Witam.

Iwonka ja kpolowanko na mysz? Wyślij kocura z avatara;-).

Natalka spała w nocy od przed 22gą do 6tej bez jedzenia, cała noc przespana. Tylko ja się obudziłam cała mokra, płynęła rzeka mleka. Teraz malutka jeszcze sobie dosypia ale niedługo biorę ją na spacer puścić lotka.

U mnie po 1szej ciąży @ zmieniły się tylko o tyle, że stały się regularne (chyba aż o tyle). Na razie @ brak i niech jeszcze przez parę miesięcy tak będzie.

Miłego dnia.

reklama
Witam.
Joanna 50 minut ja lapalismy,tzn ja tylko ja odganialam w strone meza ale wszystko dogory nogami bylo w pokoju u Vanesski,normalnie tajfun i meble po przestawiane.

Pogoda cudna,ide sie opalac zaraz.

Do góry