Dzień dobry:-)
Dotkass sto lat, sto lat:-):-):-).
Ja ogólnie niewyspana, ale dziwnie zadowolona
. Od 3 do 6 nie spałam, bo nie chciało mi się już spać
- wariqtka zamiast korzystać z ostatnich leniwych dni i nocy
.
A co do pozycji spania maluszków, to mała dzisiaj rozwaliłą się między nami prstopadle z głową lekko na północ i na brzuchu. A rano miała głowę lekko za łóżkiem, bo jakimś cudem się przemieściła
.
Jade dzisiaj do miasta, w końcu odbiore karte z banku, w końcu zapiszę się na egzaminy państwowe i w końcu zobaczę co w pracy słychać przed moim powrotem.
A z lepszych wiadomości, to taka że nie kupimy dla mnie autka, bo....będę jeździć naszą laguną. M jednak będzie musiał kupić auto jak założy działalność. Na razie jakieś małe dostawcze, a później może jakiegoś większego busa. Ciesze się, ale też mam pietra, bo jak przerysuję albo stukne w coś to M mi zrobi kuku

Dotkass sto lat, sto lat:-):-):-).
Ja ogólnie niewyspana, ale dziwnie zadowolona
. Od 3 do 6 nie spałam, bo nie chciało mi się już spać
- wariqtka zamiast korzystać z ostatnich leniwych dni i nocy
. A co do pozycji spania maluszków, to mała dzisiaj rozwaliłą się między nami prstopadle z głową lekko na północ i na brzuchu. A rano miała głowę lekko za łóżkiem, bo jakimś cudem się przemieściła
.Jade dzisiaj do miasta, w końcu odbiore karte z banku, w końcu zapiszę się na egzaminy państwowe i w końcu zobaczę co w pracy słychać przed moim powrotem.
A z lepszych wiadomości, to taka że nie kupimy dla mnie autka, bo....będę jeździć naszą laguną. M jednak będzie musiał kupić auto jak założy działalność. Na razie jakieś małe dostawcze, a później może jakiegoś większego busa. Ciesze się, ale też mam pietra, bo jak przerysuję albo stukne w coś to M mi zrobi kuku

. U mnie było tak i jest do tej pory że z Mamą mogę rozmawiać o wszystkim, jak zaczęłam współżycie od razu powiedziałam o tym Mamie i poszłyśmy do ginekologa po piguły...prawda jest taka, że "zakazany owoc lepiej smakuje", a "na złość Mamie (można) odmrozić sobie uszy"