reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majóweczki 2008

Ha-NN-aH, ja do Waszej grupy "dietowiczek" Dukana dołączę, ale dopiero na jesieni, teraz po pierwsze: brak weny, po drugie: brak motywacji (na plaży dupci nie będę w tym roku smażyła), po trzecie: musi wyjaśnić się sprawa z domem, bym na spokojnie mogła zająć się dietą i sobą :tak:
Ja będę czekać na ciebie, tyle że już na III fazie.
Powodzenia w sprawie domku:happy2:

reklama
Ha-NN-aH, nie dziękuję ;-):tak::-), a co do tych faz...to nie do końca pojmuję, ile one trwają??? sama sobie je regulujesz, czy jest jakiś określony czas??? Sorry, że tu pada pytanie na temat diety, ale jednorazowo, obiecuję :tak:;-)

cześć

ja już po zakupach, spacerze, sniadaniu, 2 pranie mi się pierze jakoś dół odchodzi w nieznane :-D

kupię sobie tą ksiażkę dietową i od hmm powiedzmy października zacznę się dietować (chociaż teraz malusio jem) kupiłam dziś mój ulubiony bób
i fasolkę i kalafiora :-D

u nas nocka tez tragiczna zeby idą i jest koszmarr od kilku nocy

hej dziewczyny

ja tez juz po sniadaniu i sprzataniu teraz maly usnal a ja siadlam na chwile bo popoludniu jedziemy na festyn i ja na piffko hehe :-):-):-)

troche zmeczona jestem po tym tygodniu ale w przyszlym bedzie lepiej;-);-):tak::tak:

aha a tak wogole to u nas tez ida zeby wyszly mu odrau 4 u gory i w ciagu tygodnia zuzylam pol paczki Pampersow tych big:-/:-/
nie wiem jak temu zaradzic bo co sie nie napije albo zje to zaraz jest kupa:-(

Ostatnia edycja:
Ha-NN-aH, dzięki :-)

Ja właśnie męczę się z położeniem córci do snu, powiem szczerze, że dziś mi śpieszno, gdyż umówiliśmy się na piffffko ;-), a nie chciałam obiążać Mamy usypianiem Ami, bo ostatnio to jest mordęga. Wszystko, więc zależy od tego o którj zaśnie Ami, umówiliśmy się na 20:30, do tej naszej ostatnio ukochanej knajpki z amerykańskim żarełkim...nic, ja najwyżej dojdę, R pójdzie, bo book'ował stolik

Dziś dzień jakiś niemrawy, dlatego też dobrze, że się wyrwiemy...ciśnienie wciągu dnia ostro chyba poszło w dół i całą trójką drzemaliśmy 1,5 h :-)

Widze ze piffkowanie sie szykuje,milego wieczoru zycze wszystkim:tak:
Ja jutro musze ogarnac jeszcze wszytsko:sorry:zrobic reszte zakuopow,pranie i pakowanie:-)
jak dobrze pojdzie to w poniedzialek albo wtorek klikne z polskiego lacza:-)
Ide sie kapac,papa

Hej,

Ja dzisiaj nic nadzwyczajnego nie robiłam. Cały dzień zajeło mi robienie soków z czarnej porzeczki. Pojechaliśmy w odwiedziny do dziadków męża. Niestety tylko się wkurzyłam bo oni nie pojmują że Zuzia ma skazę i uważają że to moje jakieś urojenie:wściekła/y: Wioem że to są starsi ludzie ale jakoś moi dziadkowie nie spierają się ze mną. No i żeby przynajmniej mąż się wstawił za mną. On wolał przemilczeć temat:wściekła/y::angry:Już nie mam siły walczyć z rodziną męża. Najpierw jego rodzice, kuzyni teraz dziadkowie....

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA AMELCI !!!

cosmolady - widzę że humorek dzisija lepszy. oby tak dalej:-)

kwiateczek - mam nadzieję że pogoda dopisze na urlopie:tak:

reklama
Dziubek od wtorku maja byc upaly w Pl:-)a my w poniedzialej jedziemy:tak:tylko maly problem bo maja byc wtedy burze:baffled:juz sie tykam:no:
Kamilka napisalam na zamknietym;-)
]
wykapalam sie,pifko otworzylam,Zywiec:-p:-p:-p w sumie nie powinnam bo antybiotyk wzielam na zeba:baffled:ale az mi slinka leciala:sorry:moze przezyje po jednym:sorry:
oki lece

Do góry