reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

No normalna , nawet na początku bardziej obfita niż zwykle dlatego nie rozumiem tych mdłości jak nie można raczej być w ciąży i mieć taki obfity okres?
Może zrób dla świętego spokoju test? Raczej aż tak obfitych okresów nie można mieć ale już mnie nic nie zdziwi po tej akcji mojej znajomej [emoji23]

reklama
Może zrób dla świętego spokoju test? Raczej aż tak obfitych okresów nie można mieć ale już mnie nic nie zdziwi po tej akcji mojej znajomej [emoji23]

Yyy jakiej akcji? Tej co tam była gdzieś w firmie i nie wiedziała , że jest w ciąży a raczej może wiedziała ale nic nie mówiła ?? Coś takiego mi świta.. o_O

Tak dokładnie tej...ona właśnie mówił a że ma normalne okresy...oczywiście tak jak piszesz jaka naprawdę nie wie nikt

No właśnie... chociaż są niby te " ciąże z zaskoczenia " no ale ja nie słyszałam tak wśród znajomych czy w rodzinie żeby był normalny okres i ciąża... a jak ciąża to jest plamienie albo bardzo skąpy okres i krótki - więc ja nie wiem..:confused:

No właśnie... chociaż są niby te " ciąże z zaskoczenia " no ale ja nie słyszałam tak wśród znajomych czy w rodzinie żeby był normalny okres i ciąża... a jak ciąża to jest plamienie albo bardzo skąpy okres i krótki - więc ja nie wiem..:confused:
No to zrób test tak dla swojego spokoju [emoji4] może się czymś przytrułaś i stąd mdłości

Odniose sie do tych @ w czasie ciazy [emoji6] jakis czas temu kolezanka miala normalną @ w spodziewanym terminie, byla taka sama, trwala normalnie jak zawsze, i nagle po dwoch tygodniach znow dostala krwawienia, zrobila dla pewnosci test bo miala dziwne przeczucia, inaczej sie czula, no i byly dwie kreski, beta niestety spadała..

Odniose sie do tych @ w czasie ciazy [emoji6] jakis czas temu kolezanka miala normalną @ w spodziewanym terminie, byla taka sama, trwala normalnie jak zawsze, i nagle po dwoch tygodniach znow dostala krwawienia, zrobila dla pewnosci test bo miala dziwne przeczucia, inaczej sie czula, no i byly dwie kreski, beta niestety spadała..

Czyli samoistne poronienie ?

reklama
Do góry