reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Cześć, dziewczyny. Padam na twarz... Teraz przeklinam te góry i te drałowanie z buta po 15 km dziennie, ale wiem, że jak wrócę i odpocznę jeden dzień, to z perspektywy czasu zacznie mi się ten wyjazd podobać. Żonki mojego K kolegów jadowite jak zawsze, żmije jedne... Aż mi się dzisiaj śniło, że jedną za włosy targałam [emoji23]
Jutro jeszcze w biegu z trasy prosto na urodziny przyjaciółki lecę. I tak teraz myślę czy robić test jutro zaraz po powrocie, czy poczekać do niedzieli. Co mówicie? Dziś 28 dc (musiałam policzyć, bo nie pamiętałam), a Flo mi wyliczyło, że okres za 3 dni ma przyjść.

Ja bym testowała [emoji23]
No pewnie jak każda z Was[emoji23] Ja miałam generalnie długie i nieregularne cykle i nie wiem, czy jutro coś wyjdzie. W cyklu, w którym zaszłam w ciążę, robiłam jeden w 32 dc i był negatyw i w 34 dc była już druga kreska.
Zobaczymy jak się sprawy potoczą. Dzisiaj zaczął mnie brzuch pobolewac trochę, ale w sumie to tak bardziej mnie klulo niż bolało. Jakieś 3-5 cm pod pepkiem i trochę bardziej w prawa strone. I momentami mam odruchy wymiotne, ale to też może z przemęczenia jest. Póki co tych objawów nie podpinam ani pod okres, ani pod ciąże.

Cześć, dziewczyny. Padam na twarz... Teraz przeklinam te góry i te drałowanie z buta po 15 km dziennie, ale wiem, że jak wrócę i odpocznę jeden dzień, to z perspektywy czasu zacznie mi się ten wyjazd podobać. Żonki mojego K kolegów jadowite jak zawsze, żmije jedne... Aż mi się dzisiaj śniło, że jedną za włosy targałam [emoji23]
Jutro jeszcze w biegu z trasy prosto na urodziny przyjaciółki lecę. I tak teraz myślę czy robić test jutro zaraz po powrocie, czy poczekać do niedzieli. Co mówicie? Dziś 28 dc (musiałam policzyć, bo nie pamiętałam), a Flo mi wyliczyło, że okres za 3 dni ma przyjść.
To myślę że możesz jutro z rana zatestowac [emoji6]

To myślę że możesz jutro z rana zatestowac [emoji6]
Nie mam tutaj testu i nie dam rady nigdzie kupic. W domu mam Bobo i chyba zrobię jak wrócę, czyli koło 14-15. Ale kurde jutro te urodziny mojej najlepszej przyjaciółki i jak ją nie wypije drinka, to od razu się wszystkie zorientuja a nie chce tym razem ewentualnie mówić tak szybko komukolwiek. Jak wyjdzie pozytyw, to po prostu nie pójdę. Albo jakaś bajeczke muszę wymyślić.

Nie mam tutaj testu i nie dam rady nigdzie kupic. W domu mam Bobo i chyba zrobię jak wrócę, czyli koło 14-15. Ale kurde jutro te urodziny mojej najlepszej przyjaciółki i jak ją nie wypije drinka, to od razu się wszystkie zorientuja a nie chce tym razem ewentualnie mówić tak szybko komukolwiek. Jak wyjdzie pozytyw, to po prostu nie pójdę. Albo jakaś bajeczke muszę wymyślić.
Jak masz w planach drinki to lepiej zrób, bo w razie czego będziesz spokojniejsza, a tak jak za jakiś czas się dowiesz że była ciąża to będziesz miała wyrzuty sumienia że pilas cokolwiek :)

reklama
Do góry