reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

No cześć [emoji5]
Jutro mam 32 dc i mi według apki też termin @ wychodzi na jutro i jutro właśnie zamierzam testować. Mam nieregularne cykle i ta aplikacja nie jest w stanie mi dokładnie wyliczyć ani owu, ani @, ale przynajmniej mam jakiś punkt odniesienia. Kupiłam dwa testy, tak dla zasady [emoji6] Jak zaszłam w ciążę to w 32 dc miałam jeszcze negatywa, a w 34 dc już była wyraźna druga kreska. Wiem, pisałam już o tym tutaj 100 razy, hehe [emoji39] Mam jeden Pink o wysokiej czułości i drugi Vitam jakiś. Pink zrobię jutro i jeżeli będzie negatyw, to z Vitam poczekam do środy. Chyba, że szybciej @ przyjdzie. Przedwczoraj wynik był negatywny z popołudniowego moczu, jutro zrobię już z porannego i zobaczymy czy coś wyjdzie. Objawów okresowych/ciążowych nadal brak.
[emoji110] [emoji110] powodzenia

reklama
No cześć [emoji5]
Jutro mam 32 dc i mi według apki też termin @ wychodzi na jutro i jutro właśnie zamierzam testować. Mam nieregularne cykle i ta aplikacja nie jest w stanie mi dokładnie wyliczyć ani owu, ani @, ale przynajmniej mam jakiś punkt odniesienia. Kupiłam dwa testy, tak dla zasady [emoji6] Jak zaszłam w ciążę to w 32 dc miałam jeszcze negatywa, a w 34 dc już była wyraźna druga kreska. Wiem, pisałam już o tym tutaj 100 razy, hehe [emoji39] Mam jeden Pink o wysokiej czułości i drugi Vitam jakiś. Pink zrobię jutro i jeżeli będzie negatyw, to z Vitam poczekam do środy. Chyba, że szybciej @ przyjdzie. Przedwczoraj wynik był negatywny z popołudniowego moczu, jutro zrobię już z porannego i zobaczymy czy coś wyjdzie. Objawów okresowych/ciążowych nadal brak.
Kurczę chyba ustawie sobie budzik żeby z samego rana sprawdzić czy się udało [emoji3] już się nie mogę doczekać

Rano w ogóle tak się z K pokłóciłam, że już sobie pomyślałam, że sprzedajemy dom i obym okres dostała tylko, bo nie chcę mieć z nim dziecka. Ale już jest oczywiście dobrze, love na maxa, domu nie sprzedajemy i czekamy na dwie kreski [emoji23] Takie akcje to standardzik u nas.

No cześć [emoji5]

To trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie :) w sumie chyba tez podjade popołudniu do sklepu po jakieś 2 testy... nie zaszkodzi mieć w domu [emoji6]

Kurde, jak na złość teraz zaczął boleć mnie brzuch na @... Wkręcam sobie, że oczywiście go dostanę chociaż w poprzedniej ciąży mnie tak cały czas na początku bolał i byłam pewna, że lada chwila dostanę.

reklama
Rano w ogóle tak się z K pokłóciłam, że już sobie pomyślałam, że sprzedajemy dom i obym okres dostała tylko, bo nie chcę mieć z nim dziecka. Ale już jest oczywiście dobrze, love na maxa, domu nie sprzedajemy i czekamy na dwie kreski [emoji23] Takie akcje to standardzik u nas.

No kochana, no to nieźle - ale my kobiety tak mamy , że dopisujemy scenariusze tak jak Ty ze sprzedaniem domu, @ i brak ciąży :p a on pewnie nawet o tym nie pomyślał :p ja tez czasami jak sie pokloce albo mnie wkurzy to sie cieszę , ze @ przyszła i mam jakieś wyjście:-D

Trzymam kciuki za 2 kreski ;)

Do góry