reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Nie, do @ jeszcze tydzień.
Temp. znów 37,08 [emoji849] od wczoraj śmieję się, że będziemy mieli małego Kubę [emoji23] M. mówi, że raczej Tolę i mam sobie kolejnego syna wybić z głowy.
Hehe ma syna i chce córeczkę [emoji5] A ja bym wlasnie chciała córeczkę a mój syna , ale znając tego pecha, ze się nie ma co się chce to bd syn [emoji13]

Też chcę córeczkę bardzo! Najbardziej na świecie. Ale mając dwóch synów już, obstawiam, że trzecie to też będzie syn. Tak na złość ;)

No zwykle tak jest na odwrót . Dlatego ja chcę córeczkę ale wiem, ze jak się uda to i tak będzie chłopak :p
Ale najważniejsze , żeby było zdrowe nawet jakbym miała mieć 2 chłopców w domu (dzidziuś i D) :p

No zwykle tak jest na odwrót . Dlatego ja chcę córeczkę ale wiem, ze jak się uda to i tak będzie chłopak :p
Ale najważniejsze , żeby było zdrowe nawet jakbym miała mieć 2 chłopców w domu (dzidziuś i D) :p

Ja mam już trzech! [emoji23] więcej mi nie potrzeba [emoji23] czas choć trochę wyrównać rachunki!

Ja mam już trzech! [emoji23] więcej mi nie potrzeba [emoji23] czas choć trochę wyrównać rachunki!
Hehe no jakbym miała trzech to tez bym miała dość [emoji12]
No należy Ci się ta dziewczynka jak nic !! Trzymam kciuki za dziewczynkę [emoji136]
Czytałam, ze najlepiej przed owulacja o dziewczynkę się starać a nie w trakcie i żeby kobieta nie dochodziła bo wtedy zmienia się środowisko kwasowo-zasadowe , które sprzyja męskim plemnikom [emoji5]

Ja nie mam ciśnienia na płeć... będzie co ma być [emoji1] i tak będę się cieszyła.
Kurde od wczoraj co chwile latam do wc... sprawdzam czy czasem @ się nie pojawiła ... obiecałam sobie ze te całe starania wezmę na luzie ale jednak ciągle o tym myśle [emoji13]

Ja nie mam ciśnienia na płeć... będzie co ma być [emoji1] i tak będę się cieszyła.
Kurde od wczoraj co chwile latam do wc... sprawdzam czy czasem @ się nie pojawiła ... obiecałam sobie ze te całe starania wezmę na luzie ale jednak ciągle o tym myśle [emoji13]
To tak jak ja [emoji4] niby wyluzowana a cały czas myślę o tym i nikomu nic nie mówię, żeby jak to sie mowi "nie zapeszyć" . Ale to cały czas na naszym forum siedzę to czytam takie rzeczy ciążowe właśnie, albo imiona sobie powybierałam żeby mieć tylko kilka do wyboru heh [emoji33] [emoji23]

reklama
Hehe ma syna i chce córeczkę [emoji5] A ja bym wlasnie chciała córeczkę a mój syna , ale znając tego pecha, ze się nie ma co się chce to bd syn [emoji13]
Synusiowie są najfajniejsi ja gdybym miała wybierać to bym chciała drugiego [emoji6][emoji4] ale wiadomo że płeć to najmniej istotna sprawa najważniejsze żeby baby było zdrowe [emoji4]

Do góry