mouna87
Moderator
Mi też bardzo źle się śpi (jak widać...). 3-4 godziny snu to max, co ostatnio wyciągam na dobę...No i znowu nie ma spaniaJestem wykończona. Może w III trymestrze wróci śpiączka z I trymestru? Tak mi się marzy
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi też bardzo źle się śpi (jak widać...). 3-4 godziny snu to max, co ostatnio wyciągam na dobę...No i znowu nie ma spaniaJestem wykończona. Może w III trymestrze wróci śpiączka z I trymestru? Tak mi się marzy
![]()
Dziewczyny a jak Wasze samopoczucie po tych kilku h snu? :/Mi też bardzo źle się śpi (jak widać...). 3-4 godziny snu to max, co ostatnio wyciągam na dobę...
Właśnie czytałam gdzieś, że pod koniec drugiego i w trzecim trymestrze możemy być 'rozdrażnione i osłabione psychicznie'Ja też ostatnio nie mogę spacna początku ciąży miałam to samo później spałam jak kamień a teraz znów budzę się w środku nocy i nie mogę usnąć.... Co sprawia ze wszystko i wszyscy mnie wokół drażnią i jestem jak bomba tykajaca ....