Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
stazi- tysiące rzeczy są nie wskazane. A jednak spożywamy nawet nie wiedząc. Jeśli chodzi o zupki chińskie to od czasu do czasu mozna posmakować Nikt nie mówi o codziennym stosowaniu heh
kurczaczku trzymaj sie kochana:*:*:*:*:*:*:*:*:* i oczywiscie jak najszybciej daj znac co i jak
straciatella- wózki super ja tez juz sie zastanawiam nad Peg Perego. Ale tym trójkołowym
Mnie dzisiaj troche cyce swędzą . A na obiad zupa kalafiorowa i pizza własnej roboty KOCHAMMMMM <3
Ktoras wspomniala o zupkach chinskij i tez mi sie teraz chce
Wieku juz nie jadlam:-)
Dzisiaj zamierzam polski sklep zaliczyc wiec pokopuje sobie jakies doborcie
Witaj Lotos!
tak Was podczytuję i oglądam te wszystkie wózeczki...cuda ale ja na razie się nie nakręcam, przyjdzie na to czas :-)
już się nie mogę doczekać mojej wizyty w piątek (cieszę się i boję się), jeżeli chodzi o objawy, to na razie oprócz @ to nadal senność, zmęczenie, czasami pobolewanie w podbrzuszu... i nic więcej
Mnie coś brało w zesżłym tygodniu, ale syrop *spam*, herbatka z soczkiem malinowym i tabletki na garło (również *spam*) i nawet szybko przeszło. Nie dajcie sie dziewczyny.