Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

z chłopakami to zawsze na szybko oni nie rozumieją jakie to jest ciekawe;-) najbardziej lubie drogerie ahh szkoda że nie mam blisko rossmanna a może to i dobrze

no mam na nią takiego smaka właśnie popijam

Ostatnio mi posmakowała: Rozgrzewająca kawa na zimne dni!!! | healthy plan by ann

w kwestii nauki, to też średnio mi się chce, ale jutro mam badanie poziomu glukozy, więc biorę notatki pod pachę i będę się uczyć w przerwie miedzy pobraniami. I tak nic ciekawszego na te dwie godziny nie przychodzi mi do głowy
ja jestem cięta strasznie na swoją, więc na hasło "teściowa" mordercze instynkty się uruchamiają 
podobnie jak mega zgaga
jak sobie myślę, że przede mną jeszcze 4 miesiące zmagań z biologią i fizjologią to mi się słabo robi :-( w poprzedniej ciąży nie miałam ŻADNYCH dolegliwości, a teraz co chwila coś - to niezaprzeczalny dowód, że w przyrodzie musi być równowaga 
dziś była akcja z gęsią i szopem praczem w rolach głównych 

ślinka cieknie 

że szybko wylałam

do tej pory się śmieje
potem jakieś domy i śmietniska dziwne :-)
ehhh a prosiłam napisz jak zajedziesz...gdzie tam po co do żony...a ja też czekałam na jego. Wreszcie napisałam bo już nie dałam rady to dopiero wraca...Ci faceci w ogóle wyobraźni nie mają :-( czasem trzeba im tak zrobić aby się pomartwili z deczka...Także o 17 wyjechali dopiero z Krakowa 160 km nie jest tak dużo, aczkolwiek są straszne korki więc se posiedzę sama