diabliczka00
Fanka BB :)
Aśku u mnie też sterta prania prosi o prasowanie...jakoś nie mam weny, ale dzisiaj nareszcie pojawiło się mega słoneczko i już załączyłam jedną pralkę
. Od razu mi werwa się pojawiła i ogarnęłam mniej więcej mieszkanie...zapytałam lubego czy odkurzy a on stwierdził że przecież wczoraj albo przedwczoraj to robił...no tak...w sobotę raczej :-) ale ok sama to zrobię...bez łachy
U nas jest ciężko bo luby jak na razie nie ma żadnych zleceń i siedzi w domu :-( moja kasa idzie na spłaty i jest do ... :-(
funia ja też mam dzidziusia do białego bo mama kupiła i część mi poprała...jak będzie miał uczulenie to kupię inny i jeszcze raz wypiorę...na razie tym się nie zamartwiam
Andzia to fajny wynik przytycia
Ja już mam 13 kg. Też 2 koszule mam i stanik " w spadku" w za dużym rozmiarze ale może będzie jeszcze dobry
Mam nadzieję na powiększenie cycków
iza_marta jak masz dużo to przecież spokojnie możesz do swoich wykorzystać...mi się ostatnio "nasz" skończył więc śmigam na dzidziusiu
My już bez sexu już jakieś 4 miechy także pewnie zarosłam
a czkawka to taka "tykająca bomba" w brzuchu...
Ewe to powodzenia na wizycie , ja też dzisiaj śmigam ale ok 15 aż się boję wyników badań :/
U nas jest ciężko bo luby jak na razie nie ma żadnych zleceń i siedzi w domu :-( moja kasa idzie na spłaty i jest do ... :-(
funia ja też mam dzidziusia do białego bo mama kupiła i część mi poprała...jak będzie miał uczulenie to kupię inny i jeszcze raz wypiorę...na razie tym się nie zamartwiam
Andzia to fajny wynik przytycia
iza_marta jak masz dużo to przecież spokojnie możesz do swoich wykorzystać...mi się ostatnio "nasz" skończył więc śmigam na dzidziusiu
My już bez sexu już jakieś 4 miechy także pewnie zarosłam
a czkawka to taka "tykająca bomba" w brzuchu...Ewe to powodzenia na wizycie , ja też dzisiaj śmigam ale ok 15 aż się boję wyników badań :/
Jeszcze muszę wskoczyć do biblioteki zdać książki bo już przedłużałam 2 razy a dalej nie końca przeczytane
wrócił mokry do kolan
w butach jezioro, a spodnie tak uwalone, że nawet moczenie w vanishu im nie pomoże
ciekawe czy buty przeżyją wczorajsze pływanie ;-) ręce mi opadaja ... wszystki kurtki ma załatwione (zamki! na siłe odpina i wyrywa) ... dzisiaj poszedł w polarze, bo nie mam już go w co ubrać
jeja ale miałaś przeżycia :-( strasznie Ci współczuje takich przeżyć no i że się ponownie zdecydowałaś...podobno się zapomina ale czy tak jest? Nie wiem...na pewno pozostanie długo w pamięci tzw "trauma" 
tylko co chwilę trzeba nowe ...poszukaj może coś na ciuchach...tylko weź idź w takim stanie teraz... Ja dzisiaj wróciłam od dentysty to do pół łydek miałam mokre spodnie. Od razu nogi w ciepłą wodę...jeszcze by mi teraz brakowało przeziębienia. Jakoś do tej pory się ustrzegłam