Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mimi Mala poszla na dol nisko bardzo jest. No i od kad sie opuscila czyli od 3 dni mam problem typu WCOd trzech dni nic, brzuch mam nadety jak balon, chyba juz wszystkiego probowalam zeby cos ruszyc i nic
I tak wlasnie dzisiaj mala sie nie rusza prawie nic a jak juz sie rusza to slabo bardzo bo miejsca nie ma i sie martwie co to bedzie. Jeszcze na dodatek odkrylam dzisiaj na udach zaraz pod posladkami oboma wysypke taka dziwna jakas ciemnoczerwona. I sie zastanawiam czy to nie od tych zastrzykow sterydowych na rozwoj pluc moze byc? Moze ktos tak mial?

po prostu już chcę koniec...a potem zaczną się bezsenne noce 

i nie będzie lepiej 

jak to możliwe
ja to masakrycznie, a jeszcze ostatnio 
no ale już zaraz będzie ogarnięta...Nie wiem czy to alergia czy będę przeziębiona ale mam katar...nie jakiś mega ale...kichanie w toku :-) Zjadłam śniadanie i teraz kawa. Najgorsze że mleka brak :/ ale jakoś dam radę. Na dworze mega słoneczko i zaraz wyniosę pranie żeby wyschło 
. Według mojego lekarza jestem dopiero w 34 tygodniu także musze czekać aby maleństwo nie leżało w inkubatorze. Nie wiem dlaczego na ostatniej wizycie miałam 32 tydzień a lekarz wpisał do karty 31 tydzień
.
Ja sobie z początku pofolgowałam, bo dużo jadłam, taki miałam apetyt, za to teraz nic nie chce jeść, bo ciągle czuje jakbym była pełna i mąż po mnie krzyczy 
Tu cos fajnego znalazlam na youtube kto ma kotki i pieski, i kto niema jest fajny filmik. (Dla mnie najleprze sie zaczelo od drugiej minuty)
Zycze przyjemnego ogladania :
http://youtu.be/YB2WHOtmSHQ