• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majówki 2014

MamaO. Gratuluje!!! Ale sobie wykrakalas :) maz zdążył jeszcze zobaczyć maluszka czy juz nie?
Anitajas ja taki podkład do łóżeczka dla maleństwa kupiłam w hurtowni za jakies 30 zł o ile pamietam. Miałam zamiar używać takich jednorazowych ale w pewnym momencie uświadomiłam sobie ze przeciez tam pod spodem jest folia i malutkiej po prostu pupa nie bedzie oddychać i miałam racje bo sama sobie taki podkład włożyłam zapobiegawczo pod prześcieradło i juz wiem ze skóra nie oddycha ;)
Czekam juz z niecierpliwością kiedy u nas sie zacznie, spac nie moge zwłaszcza ze moja dzidzia co noc dyskoteki do 2.30 urządza sobie w brzuszku i to niestety nie są juz motylki ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Bry poniedziałkowo,

straciatella, gratulacje!
Mama O i dla was również gratulacje!
Całkiem sporo majówek zrobiły się kwietniówkami.

wczoraj tak fatalnie się czułam, że dzisiaj zaczęłam na szybko uzupełniać wyprawkę ;) Jeszcze kilku rzeczy brakuje ale jest duży postęp ;)
Pokłóciłam się z moim, bo wkurzył mnie, że wypił piwo (1 szt.) i nie mógł podjechać mi do apteki po test czy to wody płodowe mi lecą, czy mocz. Także spanikowałam i się wyżyłam na nim. Pewnie czekają nas ciche dni :/

Diabli ja jakiś czas temu kupiłam takie podkłady do łóżeczka, są droższe bo 1 szt kosztuje 43 zł ale nic nie jeździ po łóżku i nie szeleści. Może warto zainwestować w 1 szt? na czas oczekiwania?

Dziewczyny, co sądzicie o takim rożku? Rożek Kangaroo 0103 ZU (usztywniony) - Gluck.pl ????

Ale świetny ten rożek :-D Usztywniany rożek to podstawa, bardzo ułatwia życie, szczególnie przy małej kruszynce :tak:

martyna no to kochana Najlepszego :* oby Cię ta końcówka nie wymęczyła strasznie....a już niedługo będziesz tulić maleństwo :)

Mama.O ale fantastycznie :-):-):-) piękny maluszek a Ty jak się czujesz? Super że Wam się udało przed wyjazdem męża, jednak niezbędna jest pomoc drugiej osoby :-p:-p:-p No i na pewno cosik dało te Twoje sprzątanie i tłumaczenie maluchowi jak ma wyjść :-) Strasznie się cieszę że doszło do finiszu :-)

rurka jakby zapomnieć kochana :-)super że zaglądasz do Nas :) Jak Ty się czujesz? Jak tam idzie u Ciebie?

anita No faktycznie jak jest komfort :-) Ja dostałam kilka sztuk od teściowej i się przemęczę...max 2 tygodnie :-D Do terminu mam tydzień, więc nie ma sensu :-)

wichurka nooo właśnie mi teściowa uświadomiła że jak położę dla malucha to ciężko z oddychaniem skóry :baffled: i chyba sobie teraz daruje...

Nanncy ​żyjesz???? Coś może już się wykluło że tak umilkłaś ...oby

Witam :)
Solenizantkam wszystkiego najleprzego :)

Mama O. Gratulacje! Jak baby? Jak ty sie czujesz?

CzekamyNaIgorka ja do swojej tesciowej chwilowo sie nieodzywam :P wole to w sobie przemenczyc niz bede jej wygadywac a to jeszcze popsuje nasze relacje bardziej, jakos z tym musze zyc :) jedynie cieszesie ze mieszkamy bardzo daleko i jak widzimysie to raz na pare lat :P

Straciatella ale duze baby twoje :) caly czas podziwiam ty taka szczuplutka bylas (prawda brzuszek byl :) ) ale malenstwo wielkie :) dobrze ze niemusi wracac do szpitalu przez ta zultaczke.

U mnie jak pierwsze dziecko sie urodzilo mialo zoltaczke w szpitalu ale wypuscili nas dodomu w domu sie nasilila ale bylam mloda i glupia :D i niemam nikogo tu oprocz meza to myszlalismy ze jest ok, i niechalismy do szpitalu, dzieki Bogu wszystko bylo ok :D

Nanncy no to gratulacje wielkie!!!! :) I juz po wszystkim :) piszesz ze mialas ciecie cesarskie czemu? Probowalas naturalnie rodzic czy lekarzy zdecydowalisie wkoncu na ciecie cesarskie? (Pamietam ze sie martwilas i chyba wolalas ciecie cesarskie) jak tam twoja Alicja? Jak sie czujesz?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry